ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Pilke

Pilke tunnetaan laadukkaita lampuistaan sekä kestävästä suunnittelusta. Yrityksen tuotteet valmistetaan paikallisesti Etelä-Suomessa. Valaisimissa näkyy jälkiä perinteisestä suomalaisesta käsityöstä sekä geometrisistä muodoista, ja ne on luotu nykyaikaista teknologiaa käyttäen. Täältä löydät valikoiman Pilke-kattolamppuja, -riippuvalaisimia sekä -pöytälamppuja.
47 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
12
Sivu 1/2

Pilke - kestävät puusta valmistetut design-valaisimet

Pilke tunnetaan korkealaatuisista kestävästä valaistuksestaan, jotka valmistetaan paikallisesti Suomen eteläosassa. Merkin Pilke valaisimet ovat pieni pala pohjoismaista luontoa, taitavasti käsityönä valmistettua kestävää kauneutta. 

Pilkkeen tavoitteena on luoda hyvinvointia lumoavan valaistuksen avulla. Omaleimaisella muotoilullaan Pilkkeen valaisimet ovat katseenvangitsijoita missä tahansa huoneessa ja luovat erityistä tunnelmaa sekä suurissa julkisissa tiloissa että pienissä intiimeissä tiloissa. Tutustu Pilkkeen laajaan valaisin- ja valaistusvalikoimaan täällä Nordic Nestissä. 

Mitkä Pilkkeen suunnittelemat valaisimet ovat suosituimpia? 

Pilke suunnittelee useita suosittuja valaisimia, jotka antavat kodin jokaiselle huoneelle lumoavaa valoa. Täältä löydät muun muassa heidän kauniit ja suositut kattovalaisimet ja riippuvalaisimet, seinävalaisimet ja muut, joissa kaikissa on Pilkkeen tunnettu geometrinen muotoilu. 

Mitä Pilke tarkoittaa suomeksi? 

"Pilke" on suomen kielen sana, joka tarkoittaa silmänkiiltoa, mikä sopii täydellisesti brändille, joka suunnittelee ja valmistaa valaisimia ja valaistusta omaleimaisella ja näyttävällä muotoilulla. 

Valaistus, joka saa inspiraatiota suomalaisesta maisemasta 

Pilkkeen tarina alkaa syvältä suomalaisista metsistä, jossa koivut, tammi- ja saarnipuut inspiroivat heidän muotoiluaan. Suunnittelullaan suomalainen brändi haluaa luoda kaunista ja älykästä "pohjoismaista valontäyteisyyttä". 

Mistä Pilke hankkii puun valaisimiinsa? 

Pilkkeen valaisimien valmistuksessa käytettävä puu on FSC®-sertifioitua ja peräisin Suomesta, missä valaisimet myös valmistetaan. 

Mikä tekee Pilkkeen valaisinmuotoilusta erityisen? 

Pilkkeen valaisimet ja valaistus ovat erittäin tunnistettavissa geometrisista muodoista, jotka ohjaavat valoa ainutlaatuisella tavalla. Heidän valaisimensa valmistetaan yhdistämällä korkealaatuista suomalaista käsityötaitoa ja huipputeknistä tietokonegeometriaa. Anna itsesi lumoutua ja inspiroitua Pilkkeen kauniista valaisimista täällä Nordic Nestissä. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB