ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Tuotemerkit/Spiegelau

Spiegelau

Spiegelau on yksi alan tunnetuimmista nimistä, ja sen kuuluisiin mallistoihin kuuluvat muun muassa Authentis, Novo & Salute. Saksassa valmistetut tuotteet ovat taatusti korkealuokkaisia, etsit sitten vesilaseja, olutlaseja tai viinilaseja.
77 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
3
Sivu 1/3

Spiegelau – yli 500 vuotta kaunista lasitavaraa 

Yli 500 vuoden kokemuksella lasien suunnittelusta ja valmistuksesta saksalainen merkki Spiegelau omaa vaikuttavan tietämyksen lasimuotoilusta. Laajasta valikoimastaan löydät monia tyylikkäitä ja laadukkaita laseja, jotka sopivat jokaiseen kotiin. 

Spiegelau – lasit kaikkiin tilaisuuksiin 

Spiegelau esittelee laajan valikoiman laadukkaita lasitavaroita tyylikkäissä muotoiluissa, jotka sopivat sekä suuriin että pieniin tilaisuuksiin. Suosittujen viinilasien ja olutlasien lisäksi täältä löydät myös vesilaseja, ginilaseja, siiderilaseja ja cocktail-laseja sekä vesikannuja ja viinikarahveja. 

Spiegelaun designajattelu 

Spiegelau kehittää lasinsa niin, että juoman maku ja aromit korostuvat optimaalisesti, mikä suuresti parantaa juomakokemusta. On siis erityisen tärkeää valita oikea lasi oikeanlaiselle juomalle. 

Viinilasit Spiegelaulta 

Spiegelau tunnetaan ennen kaikkea korkealaatuisten viinilasiensa valmistuksesta, jotka vaikuttavat sekä juomakokemukseen että tyylikkääseen tunnelmaan kattauksessa. 

Punaviinilasit 

Spiegelaun punaviinilasit on erityisesti kehitetty tuomaan esiin punaviinin aromit parhaalla mahdollisella tavalla. Punaviinilaseilla on usein hieman suurempi aukko, jotta punaviini voi ilmastoitua riittävästi, mikä myös tekee viinin pyörityksestä lasissa helpompaa. 

Valkoviinilasit 

Koska valkoviini tarjoillaan alhaisemmassa lämpötilassa kuin punaviini, valkoviinilasit ovat yleensä hieman pienempiä kuin punaviinilasit, jotta viini ei lämpene niin nopeasti. samppanjalasit kuuluvat myös Spiegelaun valikoimaan ja niillä on elegantti, kapea muoto, joka varmistaa, että samppanja pysyy raikkaana ja kuplivana pitkään. 

Spiegelaun olutlasit 

Spiegelaun valikoimaan kuuluu kaikenlaisia olutlaseja. Jokainen olutlasi on suunniteltu tiettyä oluttyyppiä varten, jotta oluen aromi, maku ja muut oluelle ominaiset piirteet korostuvat. 

Esimerkiksi IPA-lasien tulisi korostaa IPAn erityistä tuoksua ja samalla säilyttää vaahtokruunu mahdollisimman pitkään. Optimaalisen IPA-lasin suunnittelua varten Spiegelaun IPA-lasit kehitettiin yhteistyössä kahden johtavan IPA-panimon kanssa Yhdysvalloissa. 

Jos pidät vehnäoluesta tai lagerista, löydät myös näille oluille sopivia olutlaseja Spiegelausta. 

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB