ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tuotemerkit/Stelton

Stelton

Stelton on ykkösvalinta sinulle, joka etsit laadukasta tanskalaista muotoilua. Steltonin valikoimassa innovatiiviset uutuustuotteet yhdistyvät klassikoihin.

4 osumaa / Lajittelutapa:

Stelton - Tanskalaista keittiömuotoilua 

Stelton tunnetaan käytännöllisestä ja yksinkertaisesta muotoilukielestään, joka on nostanut heidät tanskalaisen muotoilun eturintamaan. Stelton valmistaa laajan valikoiman innovatiivisia keittiötuotteita, aterimia, astioita ja jopa koristeellisia designesineitä, kaikki tavoitteenaan yksinkertaistaa elämää tyylikkäällä muotoilulla. 

Mitkä ovat Steltonin tunnetuimpia tuotteita? 

Stelton on vuosien aikana tuottanut useita tunnettuja designkokoelmia, joista jotkut ovat muodostuneet todellisiksi designklassikoiksi, kuten esimerkiksi Arne Jacobsenin Cylindra-sarja. Suosituimmat tuotteet heidän valikoimassaan sisältävät tunnetut Steltonin termospullot sekä mukaan otettavat kahvimukit ja käytännölliset leipälaatikot

Top 3 kokoelmat Steltonilta 

Steltonin EM77 termospullo 

Yksi Steltonin menestyksekkäimmistä yhteistöistä oli Erik Magnussenin kanssa – yhteistyö, joka johti Steltonin ikonisimman tuotteen lanseeraukseen; Steltonin termospullo. Pullo lanseerattiin vuonna 1977 ja siitä on sittemmin myyty yli 10 miljoonaa kappaletta, ja se on edelleen yksi Steltonin parhaiten myyvistä tuotteista. Termospullo on saatavilla useissa eri väreissä, ja löydät myös varaosat EM77 termospullolle täältä Nordic Nestistä. 

Vinkkejä Steltonin termospullon käyttöön: 

  • Esilämmitä lasisisus, jotta juomasi pysyy kuumana vielä pidempään. 
  • Varo täyttämästä termospulloa liikaa, sillä se voi estää kannen asianmukaisen sulkeutumisen. 
  • Näin puhdistat Steltonin termospullon 
  • Jotta Steltonin termospullosi kestäisi mahdollisimman kauan, on tärkeää huolehtia siitä asianmukaisesti. Varmista, että luet valmistajan ohjeet ennen pesua tai käyttöä. 
  • Älä pese Steltonin termospulloa astianpesukoneessa. 
  • Älä käytä teräsharjoja tai vastaavia pesuvälineitä, sillä ne voivat vahingoittaa lasisisusta. 
  • Puhdista lasisisus huuhtelemalla se kuumalla vedellä. 

Steltonin palkittu muotoilu 

Stelton on pitkään ollut johtava nimi tanskalaisessa muotoilussa, ja vuosien varrella he ovat saaneet lukuisia palkintoja merkittävistä muotoiluistaan ja luomuksistaan. He ovat saaneet palkintoja, kuten kuuluisan Red Dot Awardin, IF Product design -palkinnon ja Design Plus -palkinnon, vain muutamia mainitakseni. 

Steltonin historia 

Steltonin nimi on yhdistelmä kahden perustajan nimiä, Stellania ja Cartonia, jotka perustivat Steltonin 1960-luvulla. Aluksi Stelton myi kenkiä ja huonekaluja. Suuri läpimurto tuli vuosia myöhemmin, kun brändi päätti tehdä yhteistyötä Danish Stainlessin kanssa, pieni tehdas, joka erikoistui ruostumattomasta teräksestä valmistettuihin keittiövälineisiin. Ensimmäinen tuote, kastikevene, oli välitön kansainvälinen menestys ja sitä seurasi pian lisää muotoilua. 

Arne Jacobsen 

Tuolloinen toimitusjohtaja Peter Holmblad oli yksi suurimmista tekijöistä Steltonin menestyksessä. Ollessaan yksi Tanskan johtavien suunnittelijoiden, Arne Jacobsenin, poikapuoli, Holmblad teki yhteistyötä Jacobsenin kanssa luodakseen klassikoita, kuten Cylinda-sarjan; ensimmäinen monista designyhteistöistä. 

Steltonin muotoilufilosofia 

Stelton on ollut yli 50 vuoden ajan synonyymi yksinoikeudelliselle tanskalaiselle muotoilulle, erityisesti ruostumattomasta teräksestä valmistetulle muotoilulle. Steltonin visio on rikastaa ihmisten arkea laadukkaalla muotoilulla, joka on sekä innovatiivista että toiminnallista. Stelton pyrkii olemaan brändi, jonka puolesta suunnittelijat haluavat työskennellä. 

Suositut suodattimet

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB