ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotemerkit/Villeroy & Boch

Villeroy & Boch

Villeroy & Boch on jo melkein 300 vuoden ajan valmistanut laadukkaita aterimia ja astioita. Merkin laadukkaat ja elegantit tuotteet ovat rakastettuja ympäri maailmaa. Täältä löydät merkin elegantit tuotteet!
106 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
3
Sivu 1/3

Villeroy & Boch – 300 vuotta posliinia

Jo melkein 300 vuoden ajan Villeroy & Boch on valmistanut laadukkaita posliiniastioita, laseja ja aterimia. Merkin laaja valikoima tuotteita sisältää esimerkiksi laadukkaita mukeja, lautasia ja kulhoja, joista jokainen löytää varmasti jotakin itselleen sopivaa. Etsitpä sitten kattaukseesi jotakin uniikkia ja mielikuvituksellista tai klassista ja ajatonta, löydät merkin Villeroy & Boch valikoimasta varmasti jotakin itsellesi sopivaa!

Mitkä ovat merkin Villeroy & Boch suosituimmat tuotteet?

Merkin valikoimasta löydät kaiken, mitä voit kuvitellakaan tarvitsevasi kauniiseen kattaukseen. Täältä löydät esimerkiksi suositut Villeroy & Boch astiat ja Villroy & Boch viinilasit klassisissa ja moderneissa malleissa. Myös Villeroy & Boch aterimet ovat erittäin suosittuja niiden kauniin ulkomuodon ja käytännöllisyyden ansiosta.

Täältä löydät myös merkin suosittuja sarjoja. Esimerkiksi -sarja on elegantti, posliinista valmistettu sarja, joka sisältää esimerkiksi astioita ja tarjoilulautasia. Toinen suosittu sarja on Lave, jonka rustiikkiset tuotteet on valmistettu keramiikasta.

Merkin Villeroy & Boch tyyli

Villeroy & Boch on tunnettu laadukkaista aterimista ja astioistaan. Vuosisatoja jatkuneen toimintansa aikana merkki on kehittänyt laajan valikoiman klassisen kauniita tuotteita, kuten myös modernimpia tuotteita.

Merkin Villeroy & Boch historia

Villeroy & Boch perusttiin vuonna 1748 Ranskassa Francois Bochin ja kolmen hänen poikansa toimesta. Muutaman vuoden päästä vastaava yritys perustettiin Saksassa Nicolas Villeroyn toimesta ja kahdesta yityksestä tuli kilpailevia. Vuonna 1836 Villeroy ja Boch päättivät kuitenkin yhdistää yrityksensä, ja näin syntyi Villeroy & Boch.

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB