ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Parvekesohvat

91 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
3
Sivu 1/3

Parvekesohvat: Luo oma terassi mukavuudella ja tyylillä 

Tervetuloa valikoimaamme parvekesohvia, jossa jokainen kappale on valittu muuttamaan parvekkeesi rentoutumisen ja kauneuden keitaaksi. Riippumatta ulkotilasi koosta tarjoamme muotoiluratkaisuja, jotka yhdistävät mukavuuden, toimivuuden ja tyylin. Johtavien merkkien, kuten Cane-line ja Grythyttan, avulla voit luoda viihtyisän ja käyttökelpoisen parvekkeen, josta voit nauttia läpi vuodenaikojen. 

Cane-line: Innovatiivista mukavuutta parvekkeellesi 

Cane-line on edelläkävijämerkki, joka tarjoaa parvekesohvia, jotka on suunniteltu maksimoimaan mukavuutesi ja ulkoilukokemuksesi. Heidän tuotteensa ovat tunnettuja korkealaatuisista materiaaleista ja innovatiivisesta muotoilusta, täydellisiä niille, jotka etsivät yhdistelmää tyylistä ja käytännöllisyydestä. Cane-linen parvekesohvat on tehty kestämään elementtejä, vedenkestävillä kankailla ja kestävillä rungoilla, jotka takaavat pitkän käyttöiän ulkokalusteillesi. 

Grythyttan: Klassista muotoilua parvekkeelle 

Grythyttan on synonyymi ruotsalaiselle huonekaluperinteelle ja laadulle. Heidän parvekesohvansa ovat kunnianosoitus klassiselle muotoilulle ja käsityötaidolle, täydellisiä niille, jotka arvostavat ajattomia huonekaluja, joilla on tarina. Grythyttanin tuotteet on suunniteltu ikääntymään kauniisti, ja niiden robustit rakenteet teräksestä ja puusta ovat sekä kauniita että toimivia, tehden niistä erinomaisen valinnan parvekkeelle. 

Muunneltavat ratkaisut jokaiselle parvekkeelle 

Kokoelmamme parvekesohvia sisältää erilaisia kokoja ja tyylejä, pienistä malleista pienille parvekkeille aina tilavampiin vaihtoehtoihin, jotka voidaan mukauttaa tilaasi. Olipa suosikkityylisi minimalistinen tai perinteisempi, meiltä löytyy huonekaluja, jotka vastaavat henkilökohtaista tyyliäsi ja tarpeitasi. Parvekesohvamme on suunniteltu luomaan kodikas ja kutsuva ulkotila, jossa voit rentoutua yksin tai viihdyttää vieraita. 

Luo unelmiesi parveke kanssamme 

Päivitä parvekkeesi valikoimallamme parvekesohvia ja luo täydellinen paikka rentoutumiseen ja sosiaalisiin kokoontumisiin. Laadukkailla huonekaluillamme Cane-linelta ja Grythyttanilta voit nauttia ulkotilasi kauneudesta ja mukavuudesta. Tutustu valikoimaamme ja anna itsesi inspiroitua luomaan parveke, joka muuttuu omaksi yksityiseksi pakopaikaksesi ulkona. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB