ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Lepotuolit & Aurinkotuolit

134 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
4
Sivu 1/4

Tutustu aurinkotuoleihin ja aurinkovuoteisiin 

Kun haluat varustaa ulkotilasi aurinkotuoleilla ja aurinkovuoteilla, jotka yhdistävät korkeimman mukavuuden ja erinomaisen suunnittelun, on olemassa joukko merkkejä, jotka erottuvat joukosta. Cane-line, ferm LIVING, Fiam ja Lafuma jokainen tarjoavat ainutlaatuisia tuotteita, jotka heijastavat ulkokalusteiden uusimpia trendejä. Nämä merkit tunnetaan laadustaan, kestävyydestään ja tyylitajustaan, tehden niistä täydellisiä valintoja unelmiesi ulko-oaasin luomiseen. 

Cane-line: Mukavuus ja kestävyys ulkona 

Ulkokalusteiden johtava merkki on Cane-line, joka tunnetaan keskittymisestään mukavuuteen, laatuun ja kestävyyteen. He tarjoavat laajan valikoiman aurinkotuoleja ja aurinkovuoteita, jotka on suunniteltu kestämään erilaisia sääolosuhteita säilyttäen silti tyylikkään ja modernin estetiikan. Innovaatiivisella materiaalien käytöllä, kuten QuickDry & Airflow -järjestelmällä, Cane-line varmistaa, että heidän kalusteensa ovat käyttövalmiita vain tunnin kuluttua sateesta. 

ferm LIVING: Skandinaavinen design ulkokäyttöön 

Ferm Living tuo skandinaavisen designin ulos aurinkotuoliensa ja aurinkovuoteidensa kokoelmalla. He yhdistävät modernit, minimalistiset muodot toiminnallisuuteen ja kestävyyteen. Ferm Living keskittyy tuotteiden luomiseen, jotka parantavat elämänlaatua yhdistämällä muodon ja toiminnon, mikä heijastuu heidän kestävien materiaalien käytössään ja ajattomassa muotoilussaan. 

Fiam: Italialainen eleganssi ja innovaatio 

Fiam edustaa parhaimmillaan italialaista käsityötaitoa ja suunnittelua, pitkällä perinteellä korkealaatuisten aurinkotuolien ja aurinkovuoteiden luomisessa. Heidän tuotteensa yhdistävät eleganssin käytännöllisiin ja innovatiivisiin ratkaisuihin, kuten säädettäviin selkänojiin ja helposti säilytettäviin taittorakenteisiin. Fiam on synonyymi mukavuudelle ja tyylille, täydellinen niille, jotka arvostavat eurooppalaista designia ja laatua. 

Lafuma: Ranskalainen asiantuntemus rentoutumisessa 

Lafuma on tunnettu ergonomisesti suunnitelluista aurinkotuoleistaan ja aurinkovuoteistaan, jotka tarjoavat vertaansa vailla olevaa mukavuutta ja rentoutumista. Ulkotuotteiden taustalla Lafuma soveltaa asiantuntemustaan ulkokalusteisiin, tuloksena kevyet, kestävät ja erittäin mukavat aurinkotuolit. Lafuman tuotteet ovat ihanteellisia kaikille, jotka arvostavat ranskalaista designia, innovaatiota ja pitkäkestoista mukavuutta. 

Aurinkotuolit & Aurinkovuoteet 

Olitpa etsimässä Cane-linen kestävää eleganssia, ferm LIVING:in skandinaavista minimalismia, Fiamin italialaista designia tai Lafuman ergonomista mukavuutta, löytyy aurinkotuoleja ja aurinkovuoteita joka tyyliin ja tarpeeseen. Nämä merkit edustavat parasta ulkokalusteissa, keskittyen suunnitteluun, kestävyyteen ja mukavuuteen. Valitsemalla niiden joukosta valitset laatua, joka parantaa ulkoilmaelämystäsi ja luo kutsuvan ilmapiirin rentoutumiseen auringon alla. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB