ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikonlopun tarjoukset

Valaistus/Valaisimet/Lattiavalaisimet

Lattiavalaisimet

Design lattiavalaisin tuo tunnelmaa ja valoa kotiisi. Laajasta valikoimastamme valaisimia löydät kauniit ja tyylikkäät lattiavalaisimet makuu- ja olohuoneeseen, sekä esimerkiksi työhuoneeseen.
621 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
18
Sivu 1/18

Design lattiavalaisin

Kaunis lattiavalaisin on helppo ja tyylikäs tapa valaista mikä olo- tai makuuhuone. Lattiavalaisin on helposti siirrettävissä paikasta toiseen, joten jos haluat muuttaa sisustustasi, lattiavalaisimen siirtäminen on helppo tapa tehdä niin! Täältä löydät kauniit design lattiavalaisimet tunnetuilta ja suosituilta merkeiltä.

Mikä lattiavalaisin on suosituin?

Laajaan valikoimaamme valaisimia kuuluu myös paljon erilaisia lattiavalaisimia. Valikoimastamme löydät valaisimia merkeiltä kuten

Lattiavalaisin sisustuksessa

Lattiavalaisin on muutakin kuin joustava valaistusratkaisu. Kaunis ja tyylikäs lattiavalaisin voi toimia kauniina sisustuselementtinä esimerkiksi olohuoneessa tai makuuhuoneessa. Valaisimen elegantti muotoilu yhdistettynä tunnelmaa luovaan valaistukseen voi muuttaa täysin huoneen tunnelman.

Etsitpä sitten klassista tai modernia lattiavalaisinta, löydät valikoimastamme varmasti jotakin kotiisi sopivaa. Valikoimamme monen tyyliset valaisimet sopivat moneen kotiin ja itselleen sopivan lattiavalaisimen valintaan voi ottaa inspiraatiota esimerkiksi muista kodin valaisimista tai esimerkiksi huoneen tekstiileistä. Jos huoneen sisustus on vaalea, voi esimerkiksi musta lattiavalaisin toimia hyvänä kontrastina muulle sisustukselle.

Led lattiavalaisin

Led hehkulamppujen käyttämisestä on tullut yhä suositumpaa. Led hehkulamput ovat tavallista lamppua pitkäkestoisempia ja energiaa säästävämpiä, mutta myös joustavampia lampun valon kirkkauden suhteen. Jos haluat säädellä valaisimen kirkkautta, monissa lattiavalaisimissa on himmennin, jonka avulla voit soveltaa valaisimen kirkkautta eri tunnelmiin.

Lattiavalaisin on monikäyttöinen valaisin

Lattiavalaisimet käyvät muihinkin huoneisiin kuin olo- ja makuuhuoneeseen. Voit asettaa lattiavalaisimen esimerkiksi työhuoneeseen korvaamaan pöytälampun tai vain tuomaan työpisteeseen lisää valoa. Mihin ikinä tarvitsetkaan lattiavalaisinta, voit hankkia sinne lattiavalaisimen.

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB