ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Huonekalut/Säilytys & Hyllyt/Koukut & Vaateripustimet

Koukut & Vaateripustimet

Seinäkoukku on hyödyllinen lisä paitsi eteiseen, se sopii erinomaisesti myös esimerkiksi keittiöön ja vaatehuoneeseen. Seinäkoukku on paitsi käytännöllinen, myös kaunis sisustuselementti, joka täydentää huoneen sisustusta. Täältä löydät seinäkoukut ja naulakot monessa eri tyylissä, värissä ja materiaalissa.
514 osumaa / Lajittelutapa:

STRING

Rakenna oma String systeemi

1
...
15
Sivu 1/15

Seinäkoukku – tyylikäs ja käytännöllinen osa sisustusta

Koukut auttavat pitämään kodin siistinä ja järjestyksessä, mutta toimivat myös tyylikkäinä sisustuselementteinä. Etsitpä seinäkoukkua pyyhkeiden, takkien tai laukkujen ripustamiseen, löydät valikoimastamme varmasti jotakin sinulle sopivaa.

Naulakko pitää kodin järjestyksessä

Valikoimastamme löydät seinäkoukkujen lisäksi myös tyylikkäitä ja käytännöllisiä naulakoita. Naulakko on täydellinen valinta perheille, sillä naulakossa on enemmän tilaa ripustaa takkeja ja muita ripustettavia esineitä. Valikoimastamme löydät naulakoita esimerkiksi merkeiltä Iris Hantverk ja Maze.

Mikä seinäkoukku on suosituin?

Valikoimaamme kuuluu monia seinäkoukkuja suosituilta merkeiltä kuten

Seinäkoukku ei kuulu pelkästään eteiseen

Seinäkoukku on käytännöllinen lisä tietenkin eteiseen, mutta toimii hyvin myös esimerkiksi vaatehuoneessa, keittiössä, makuuhuoneessa ja kylpyhuoneessa. Tyylikäs ja laadukas seinäkoukku on hyvä lisä minkä tahansa huoneen muihin säilytysratkaisuihin, kuten säilytyslaatikoihin, sillä se säästää tilaa lattialta ja hyllyistä. Lisäksi kaunis seinäkoukku täydentää huoneen sisustusta toimien sisustuselementtinä. Valitse esimerkiksi merkin MOEBE seinäkoukku täydentämään sisustustasi.

Seinäkoukku eri materiaaleista

Valikoimastamme löydät seinäkoukkuja ja naulakoita eri materiaaleista valmistettuina. Se, millaisen seinäkoukun valitset, riippuu oman kodin sisustuksestasi ja siitä mistä tykkäät. Valikoimastamme löydät esimerkiksi puiset, rautaiset ja teräksiset seinäkoukut ja naulakot. Jos haluat kotiisi lämmintä ja kotoista tunnelmaa, voi puinen seinäkoukku olla sinulle oikea valinta. Moderniin kotiin löydät valikoimastamme monia tyylikkäitä teräksisiä ja rautaisia koukkuja.

Suositut suodattimet

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB