ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Kaikki ulkoilmaelämään

Maze

Maze on vuonna 2003 perustettu ruotsalainen merkki, joka valmistaa erilaisia säilytysratkaisuja ja huonekaluja. Täältä löydät esimerkiksi suositun Maze Pyhtagoras hyllyn ja merkin ensimmäisen tuotteen, F-shelf seinähyllyn.
230 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
7
Sivu 1/7

Maze – Hyllyjä ja säilytysratkaisuja

Maze on vuonna 2003 perustettu ruotsalainen merkki, joka luo järkeviä ja leikkisiä säilytysratkaisuja ja muita tuotteita lähellä tuotettuna ja hyvistä materiaaleista valmistettuna. Merkin valikoimaan kuuluu esimerkiksi hyllyjä, koukkuja ja huonekaluja. Maze auttaa sinua järjestämään kotisi!

Merkin Maze historia

Merkin matka alkoi vuonna 2003 kun perustaja Kent Johansson etsi pieneen asuntoonsa täydellistä yöpöytää. Johanssonin etsintä oli kuitenkin turhaa, sillä sopivaa yöpöytää ei löytynyt ja hän päätyikin valmistamaan pöytänsä itse. Näin syntyi merkin ensimmäinen tuote F-shelf seinähylly, joka on tuotannossa edelleen.

Mitkä ovat merkin Maze suosituimmat sarjat?

Vuosien varrella Maze on julkaissut monia sarjoja, joista on tullut hyvin suosittuja. Merkin sarjat edustavat minimaalista ja käytännöllistä pohjoismaista muotoilua, ja merkin tuotteet onkin helppo yhdistää moneen sisustukseen. Suosittuja sarjoja ovat esimerkiksi

  • Maze -sarja
  • Graphic -sarja, johon myös F-shelf seinähylly kuuluu
  • Bill -sarja

Maze Pythagoras – merkin suosituin hylly

Pythagoras hylly on kiistämättä merkin suosituin tuote. Hyllynkannattimien innovatiivinen kolmiomainen muotoilu on kaunis ja elegantti kannatin hyllylevylle. Pythagoras hyllykannattimet voi asentaa seinälle neljällä eri tavalla.

Maze F-shelf seinähylly

Merkin ensimmäinen tuote F-shelf seinähylly on edelleen yksi merkin suosituimpia. Hylly on suunniteltu näyttämään kirjaimelta F, joka mahdollistaa kolme eri säilytystilaa kirjoille, lehdille, kännykälle, tai mille tahansa mitä haluatkaan pienellä hyllyllä säilyttää. F-shelf on alun perin suunniteltu yöpöydäksi, mutta sen voi hyvin asentaa esimerkiksi nojatuolin tai sohvan viereen.

Maze ja kestävyys

Maze pyrkii kestävyyteen kaikissa tuotteen vaiheissa. Kaikilla merkin tuotteilla on jokin tietty käyttötarkoitus, ja se pyrkii kehittämään olemassa olevia tuotteita mieluummin, kun kehittää uusia. 96% merkin tuotteista valmistetaan Ruotsissa ja työntekijöille taataan reilut palkat ja työolosuhteet. Aina kun mahdollista merkki käyttää tuotteidensa valmistamisessa kierrytettyjä materiaaleja.

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB