ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet
Muut
Inspiraatio & vinkit/Inspiraatio/Sisustustrendit 2024
Skandinaaviset sisustustrendit 2024 - ruudullinen, vihreä, punainen ja matot sekä retro punainen lamppu!

Skandinaaviset sisustustrendit vuodelle 2024 - uusimmat trendit inspiroivat sinua ja kotiasi.

Mitä uusi vuosi tuo tullessaan skandinaavisille sisustustrendeille vuonna 2024? Meillä on 9 trendiä, joista voit inspiroitua, joten valmistaudu kuosien ja tyylien törmäilyyn sekä runsaaseen väriloistoon!
keskiviikko 2. elokuuta 2023
Jaa artikkeli

MIKÄ ON KUUMAA SKANDINAAVISESSA SISUSTUKSESSA VUONNA 2024?

Vuonna 2024 kotimme sisustetaan entistä tietoisemmin, yksilöllisemmin ja monikäyttöisemmin. Odottamattomat yhdistelmät sekä vuosikymmenten ja kulttuurien sekoittuminen näkyvät näissä vuoden 2024 sisustustrendeissä:

 • Virtaava muotoilu
 • Pyöristetyt muodot
 • Kromi
 • Tumma puu
 • Punainen
 • Väri
 • Geometriset kuviot
 • Maalauksia jäljittelevät julisteet
 • Monikäyttöiset huonekalut
 • Mix & (not) Match
 • Tulevaisuuden retro
 • Maximalismi minimalismin sijaan

FLOWING DESIGN

Tuntuva muotoilu ja orgaaniset muodot ovat viime vuosina päässeet jokaiselle trendilistalle ja ovat edelleen ajankohtaisia skandinaavisen sisustuksen trendeissä vuonna 2024. Mitä enemmän digitaalisia vaikutteita meillä on elämässämme, sitä enemmän haluamme jotain fyysistä, joka herättää aistimme - siksi käytämme tuntopintoja, mutta siirrymme myös kohti virtaavampia muotoja, jotka näyttävät lähes nestemäisiltä.

Wrap Lounge Chair
Ecriture 240-grey
1 871 €2 499 €

Virtaava, kosketeltava muotoilu, joka kattaa kodin ja mielen, on yksi vuoden 2024 skandi-sisustustrendeistä.

PYÖREÄT MUODOT

Nestemäisen ja virtaavan muotoilun jatkeena näemme myös paljon "pyöristettyjä" muotoja huonekaluissa, astioissa, valaisimissa - no, oikeastaan vähän kaikessa. Nämä pehmoiset ja melkein söpöt muodot antavat kodillesi pehmeämmän ilmeen, varsinkin jos yhdistät ne listan seuraavaan trendiin - kromiin ja metalleihin.

KROMI

Kromi, ruostumaton teräs, metallipinnoitteet, peilipinnat, mattapinnat- minkä tahansa valitsetkin, tänä vuonna kotisi tulisi heijastaa ja loistaa. Monien vuosien messinkiä sisustuksessamme käyttäneiden jälkeen kromi tekee suuren paluun sisustustrendien joukossa vuonna 2024 ja sen jälkeen. Kromi on tullut jäädäkseen.

TUMMA PUU

Puu on tämän vuoden suuri sisustustrendi, joka tuo lämpöä ja tuntuvuutta kotiisi. Puun kanssa ei voi mennä pieleen, mutta jos haluat varmistaa, että kotisi on tämän vuoden trendin mukainen, kannattaa valita tummia puulajeja, kuten pähkinäpuuta, tummaksi värjättyä tammea ja tiikkiä.

PUNAINEN

Pantone on saattanut julistaa Barbie-henkisen fuksian vuoden 2023 väriksi, mutta olemme nähneet punaisen ja sinisen asuttavan sisätilojamme. NCS Colourin asiantuntijoiden mukaan punainen ja sininen ovat luonnollinen jatkumo viime vuosien neutraaleista väreistä.

Vuonna 2024 näemme kirkkaita ja rohkeita punaisen sävyjä, jotka alkavat korostuksina ja valtaavat vähitellen suurempia tiloja kodeissamme.

Uskalla siis panostaa tähän energiseen ja toiveikkaaseen väriin sisustuksessasi vuonna 2024!

VÄRI

Väristä puheen ollen, suurin yhteinen nimittäjä vuoden 2024 sisustustrendeissä on väri. Vaikka neutraalit sävyt ovatkin läsnä vuoden 2024 väritrendeissä, värikartta on paljon rikkaampi väreissä kuin aiempina vuosina. Punaiset, vaaleanpunaiset, violetit ja neonväriset sävyt valaisevat seuraavaa sisustusvuotta.

Tutustu vuoden suurimpiin väritrendeihin täällä:

Skandinaaviset sisustustrendit 2024 - punainen. Uskalla olla rohkea kirkkaan punaisen kanssa ja anna sen loistaa kodissasi!

GEOMETRISET KUVIOT

Aivan kuten värit, kuviot ovat hitaasti mutta varmasti tulleet yhä suuremmaksi osaksi sisustustamme viime vuosina, ja tämän vuoden kuvioräjähdys jatkuu vuoden 2024 skandinaavisissa sisustustrendeissä. Tänä vuonna näemme erilaisten kuvioiden syntymistä, mutta suurimmaksi osaksi vuonna 2024 näkyvät geometriset kuviot, jotka ovat saaneet inspiraationsa 60-luvun kuvioista.

MAALAUKSIA JÄLJITTELEVÄT JULISTEET

Julisteet ovat loistava lisä mihin tahansa huoneeseen, varsinkin kun haluat yksinkertaisesti päivittää huoneen ja ilmaista tyyliäsi tai historiaasi. Joka vuosi näemme, että julisteet seuraavat omia trendejään, ja vuonna 2024 maalauksia jäljittelevät julisteet ovat valokeilassa. Olemme aiemmin nähneet viivataidetta ja valokuvia koristamassa seiniämme, mutta nyt trendikäs Paper Collective on edelläkävijä tyylikkäillä, retrohenkisillä julisteilla, jotka ovat vuoden kuumimmissa väreissä.

MINIMALISMIN SIJAAN MAKSIMALISMI

Kun otetaan huomioon edellä mainitut värit, lineaariset kuviot ja sisustustyylien odottamaton sekoitus, ei ole yllättävää, että listan viimeinen trendi on maksimalismi. Olemme jo vuosia etsineet täydellistä minimalistista tyyliä, pelkistettyä ja puhdasta, mutta kodikas tunnelma on alkanut vallata alaa. Maalauksia seinillä, runsaasti tekstiilejä, värejä, kuvioita ja yksityiskohtia, jotka kertovat tarinasi - vuoden 2024 sisustustrendit inspiroivat kodikkaampiin ja lämpimämpiin koteihin, joissa ei pelätä ottaa rennosti.

Enemmän maksimalismia, enemmän kuratoitua ja kotoisampaa on tyyli, jota yritämme luoda vuonna 2024!

MONIKÄYTTÖISET HUONEKALUT

Trendi, joka ei koskaan lakkaa antamasta, ja miksi pitäisi, kun me kaikki rakastamme huonekaluja, joiden yksityiskohdat täyttävät useita toimintoja? Yksi osa tietoista suunnittelua on huonekalujen mukauttaminen erilaisiin tarpeisiin ja elämäntilanteisiin. Esimerkiksi ruotsalaisen Flip-pöydän voi ottaa esimerkiksi merkiltä Design House Stockholm. Jesper Ståhlin suunnittelemassa pöydässä on 14 saranaa, joiden avulla se voidaan taittaa ja avata kolmella eri tavalla riippuen siitä, tarvitsetko ruokapöydän vai työpöydän, jonka voi laittaa pois työajan jälkeen ja taittaa sivupöydäksi.

Skandinaaviset sisustustrendit vuodelle 2024 suosivat muotoilua, joka voidaan mukauttaa erilaisiin tarpeisiin - Flip taittuu kolmeksi eri pöydäksi: ruokapöydäksi, sivupöydäksi ja kirjoituspöydäksi.

MIX & (EI) MATCH

Yksi suurimmista tekijöistä, jotka vaikuttavat skandinaavisiin sisustustrendeihin vuonna 2024, on henkilökohtaisten tarinoidemme sisällyttäminen. Vaikka sekoittaminen on hienoa, vuonna 2024 kaiken ei tarvitse sopia yhteen.

Yhdistele eri värejä ja kuvioita, villiinny erilaisilla tyyli- ja materiaalisekoituksilla, mutta kuten aina, anna sisustuksesi edustaa sinua.

TULEVAISUUDEN RETRO

Vuodesta 2023 jatkuva sisustustrendi, joka on tullut jäädäkseen vuonna 2024, on Future Retro, jossa nostalgia kohtaa tulevaisuuden. Otamme inspiraatiota neljän vuosikymmenen hienosta muotoilusta ja otamme samalla vastaan virtuaalisen tulevaisuuden. Lasimaalaukset, leikkisät muodot, rohkeat värit ja kuviot yhdistävät menneisyyden ja tulevaisuuden nykyhetkessä.

Väri, kuviot, materiaalisekoitukset, leikkisät muodot - vuoden 2024 sisustustrendit kannustavat maximalistisempaan sisustukseen.

Valokuvaus: Elof Martinsson, Angeliqa Daldorph, ferm Living, Muuto, Blomus, &Tradition, New Works, HAY, Massproductions, Layered, Paper Collective.

Arijana Rosso
Kirjoittaja

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB