ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Juhlatapahtumat/Joulu/Enkelikellot

Enkelikellot

Kaunis skandinaavinen enkelikello luo joulutunnelmaa ja valoa pimeyteen. Täältä löydät laajan valikoiman kauniita enkelikelloja monilla erilaisilla hahmoilla.
39 osumaa / Lajittelutapa:
12
Sivu 1/2

Luo joulun tunnelmaa enkelikellolla

Talven pimeinä kuukausina on mukavaa sytyttää kynttilöitä iltojen valaisemiseksi. Laajassa valikoimassamme joulukoristeita löydät kauniita enkelikelloja pimeiden iltojen piristämiseen. Enkelikello on kaunis koriste silloinkin, kun sitä ei ole sytytetty.

Mikä on enkelikello?

Enkelikello on kynttilälyhty, jossa on pieni turbiini. Kun kynttilän sytyttää, sen liekistä lähtevä kuumuus pyörittää turbiinia ja siihen liitettyjä hahmoja. Enkelikellon kynttilät ovat siis avainasemassa enkelikellon toimimisen kannalta ja kun kynttilän sammuttaa, myös enkelikellon pyöriminen lakkaa. Enkelikellon pyörivä liike on katseenvangitseva ja onkin siksi täydellinen koriste ruokapöydälle tai vaikkapa sivupöydälle.

Enkelikellot eri hahmoilla

Alkuperäiset ja klassiset enkelikellot on nimensä mukaan koristeltu enkeleillä, mutta nykyään enkelikelloja on saatavilla monilla erilaisilla hahmoilla. Esimerkiksi merkin Pluto Produkter valikoimasta löydät monia erilaisia enkelikelloja ja heidän valikoimaansa kuuluukin esimerkiksi muumi- ja luontoaiheisia enkelikelloja. Valikoimastamme löydät varmasti makuusi ja mieltymyksiisi sopivan enkelikellon.

Enkelikellon historia

On epäselvää mistä ensimmäinen enkelikello tuli ja kuka sen keksi, mutta sen ensimmäinen patentti kuului saksalaiselle lelukaupalle 1900-luvun alussa. Toisen maailmansodan jälkeen ruotsalaisesta enkelikellosta tuli suosittu Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa. Ruotsalainen enkelikello oli enkelikellon yksinkertaisempi versio ja valmistettu messingistä

Erik Bobergin sanotaan olevan skandinaavisten enkelikellojen luoja ja hän myös aloitti adventtikynttilöiden tuottamisen. Nykypäivänä enkelikellot ovat rakastettu osa monen kodin joulusisustusta.

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB