ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Sisustus/Koriste-esineet/Joulukoristeet

Joulukoristeet

Joulukoristeet ovat avain lämpimän joulutunnelman luomiseen. Valikoimastamme löydät laajan valikoiman erilaisia koristeita, joilla voit luoda kotiisi haluamasi joulutunnelman. Tule joulu kultainen!

Katso lisää joulukoristeita

579 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
17
Sivu 1/17

Joulukoristeet jokaiseen jouluun

Joulu ei ole joulu ilman joulukoristeita. Meiltä Nordic Nestiltä löydät laajan valikoiman joulukoristeita jokaiseen sisustukseen. Valikoimastamme löydät kauniit joulukuusenkoristeet, joulutähdet, ja jouluvalot .

Joulukuusenkoristeet

Kauniin kuusen ympärille on ihanaa kokoontua perheen ja ystävien kanssa ja joulukuusi onkin ehkäpä koko joulusisustuksen tärkein ja keskeisin elementti. Joulukuusi vaikuttaa koko kodin joulutunnelmaan ja siksi se onkin niin tärkeä. Joulupalloilla ja koristeilla luot hienovaraisen joulukuusen ja monivärisillä koristeilla voit luoda leikkisämmän tyylin joulusisustukseesi. Valikoimastamme löydät paitsi paljon erilaisia kauniita joulukuusenkoristeita, myös joulukuusenjalkoja, joilla voit luoda juuri sinulle sopivan kuusen. Löydät myös joulukuusentähdet joilla viimeistelet kuusen kuin kuusen.

Joulutähdet

Joulutähti on klassinen joulukoriste, joka on täydellinen joulukoriste ikkunaan. Nämä paperiset joulukoristeet ovat suosittuja ja löytyvätkin useasta kodista. Täältä löydät kauniita joulutähtiä monessa eri mallissa ja värissä merkeiltä kuten Watt & Weke and Star Trading.

Jouluvalot

Jouluvalot tuovat valoa nopeasti pimeneviin talvi-iltoihin. Erilaisilla joulu- ja adventtivaloilla luot kotiisi joulun tunnelmaa ja täydennät joulusisustustasi.

Miten valita joulukoristeet?

Inspiraatiota joulukuusenkoristeiden valintaan voi etsiä esimerkiksi lapsuuden jouluista tai lehdistä, mutta valinnan voi myös aloittaa oman kodin sisustuksesta. Valitse värejä, jotka sopivat yhteen muun sisustuksesi kanssa, mutta samalla tuovat esille joulun tunnelmaa. Jos kodissasi on paljon pastellin sävyjä, pastellinsävyiset joulukoristeet voivat olla sopiva valinta. Toisaalta valkoiset ja metalliset sävyt sopivat useimpien värien kanssa, ja voivat olla turvallinen valinta. Mikä ikinä joulun väri- ja sisustusteemasi onkaan, on tärkeää pitää se yhtäläisenä kodin kaikissa huoneissa.

Joulukoristeet Nordic Nestiltä

Valikoimastamme löydät joulukoristeita monelta merkiltä, kuten:

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB