ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikonlopun tarjoukset

Joulutähdet

Klassinen joulutähti on osa monen kodin joulusisustusta. Tämä kaunis joulukoriste voidaan asettaa ikkunaan, pöydän yläpuolelle roikkumaan tai sivupöydälle seisomaan. Laajasta valikoimastamme joulukoristeita löydät kauniit joulutähdet jokaiseen kotiin.
111 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
4
Sivu 1/4

Joulutähti valaisemaan kotisi

Joulutähti on tärkeä osa monen pohjoismaisen kodin joulusisustusta ja monessa ikkunassa roikkuukin joulutähti. Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja kauniit joulutähdet eri kokoisina, värisinä ja tyylisinä.

Millä merkeillä on suosituimmat joulutähdet?

Laajasta valikoimastamme joulukoristeita löydät myös kauniit joulutähdet. Joulutähtiä valmistavia suosittuja merkkejä ovat esimerkiksi

Roikkuva joulutähti

Roikkuva joulutähti ikkunaan on kaunis sisustusratkaisu, sillä sitä voivat nauttia niin kodin sisällä olevat, kuin myös ohikulkijat. Ikkunaan asetettava joulutähti on hyvä valinta myös siksi, että se ei vie tilaa ikkunalaudalta, vaan voit asettaa siihen esimerkiksi muita joulukoristeita tai kukkia kauniissa kukkaruukuissa.

Roikkuvan joulutähden voi kuitenkin asettaa muuallekin kuin ikkunaan. Laita joulutähti roikkumaan esimerkiksi sivupöydän tai ruokapöydän yläpuolelle kotoisaa tunnelmaa luomaan.

Jalallinen joulutähti

Joulutähden ei aina tarvitse roikkua, vaan se voidaan myös asettaa pöydälle. Jalallisen joulutähden voi asettaa esimerkiksi hyllylle, sivupöydälle tai vaikkapa yöpöydälle. Jalallinen joulutähti on helppo tapa tuoda joulutunnelmaa kodin jokaiseen huoneeseen.

Erilaiset joulutähdet

Laajasta valikoimastamme joulutähtiä löydät joulutähtiä eri kokoisina, värisinä ja tyylisinä. Valikoimaamme kuuluu myös eri materiaaleista valmistettuja joulutähtiä.

Paperiset joulutähdet ovat yleisimpiä ja suosituimpia. Löydät valikoimastamme paperisia joulutähtiä eri värisinä neutraaleista paperin sävyistä esimerkiksi vaaleanpunaiseen ja siniseen.

Joulutähtiä löytyy myös muistakin materiaaleista kuin paperista valmistettuna, ja eri materiaalit tuovat joulutähdille oman visuaalisen tyylinsä. Esimerkiksi puinen joulutähti on rustiikkinen ja maanläheinen joulukoriste, kun taas messingistä tai teräksestä valmistettu kultainen tai hopea joulutähti tuo eleganttia tunnelmaa.

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB