ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Kauhat & Lastat

Kauha ja lasta on välttämätön apu ruoanlaitossa. Kauhoja ja lastoja on saatavilla eri materiaaleissa kuten puisena, metallisena ja silikonisena, mutta myös eri väreissä ja malleissa. Täältä löydät laadukkaat kauhat ja lastat tunnetuilta merkeiltä.
194 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
6
Sivu 1/6

Kauha ja lasta – välttämätön apuri keittiössä

Kauha on ehkä yksi tärkeimmistä keittiövälineistä. Sen avulla valmistat esimerkiksi herkulliset pastat ja keitot, sekä tarjoilet ruoat vieraille tyylikkäästi. Valikoimastamme löydät tyylikkäät ja käytännölliset kauhat ja lastat tunnetuilta merkeiltä.

Mikä kauha on suosituin?

Kauhalla ja lastalla on paikka jokaisessa keittiössä, ovathan ne kuitenkin erittäin tärkeitä ruoanlaitossa. On helppoa löytää juuri sinulle sopiva kauha, sillä valikoimaamme kuuluu paljon erilaisia kauhoja ja lastoja eri ulkomuodolla ja monesta erilaisesta materiaalista valmistettuna. Täältä löydät kauhoja ja lastoja merkeiltä kuten Brabantia ja Le Creuset, mutta myös muilta suosituilta merkeiltä kuten

Kauhan eri käyttötarkoitukset

Kauhoja ja lastoja on paljon erilaisia, ja moni niistä onkin suunniteltu tiettyyn käyttötarkoitukseen. Lue alta lisää joistakin yleisimmistä kauhoista ja lastoista.

  • Pastakauha on paras silloin, kun tarjoilet sellaista ruokaa, joka valmistetaan vedessä. Pastakauhassa on usein reikä keskellä, joka mahdollistaa sen, että vesi pääsee valumaan pois kauhasta. Sen sivuilla olevat hampaat mahdollistavat pastan helpon annostelun.
  • Soppakauha eroaa pastakauhasta siten, että siinä ei ole hampaita sivulla tai reikää keskellä. Kauhan muotoilu tekee siitä erinomaisen käytettäväksi esimerkiksi keittojen annosteluun. Jotta kuuma kauha ei polta kättä, käytä annostelussa apuna patakinnasta.

Kauha ja lasta puusta

Kauhoja ja lastoja on saatavilla monesta materiaalista valmistettuna. Suosittu materiaali on puu, sillä se paitsi näyttää kauniilta, sitä voidaan myös käyttää monien kattiloiden ja pannujen kanssa ilman että se aiheuttaa vahinkoa pinnalle. Ethän pese puusta valmistettuja lastoja ja kauhoja pesukoneessa niiden pitkän eliniän säilyttämiseksi.

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB