ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Kaikki ulkoilmaelämään

Leipäveitset

Leipäveitset soveltuvat juuri paistetulle leivälle ja maalaispatongille. Selaile Fiskarsin ja Sataken sekä myös laadukkaiden pohjoismaalaisten ja kansainvälisten tuotemerkkien suosittua valikoimaamme.
44 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
12
Sivu 1/2

Laadukkaat leipäveitset tyylikkäässä muotoilussa 

Leipäveitset ovat monissa kodeissa keittiön perusväline leikkaamaan kaikenlaisia leipiä, rapeasta ciabatasta moniviljasiemenleipään. Tyypillisesti niissä on pitkä terä, jossa on sahalaitainen reuna, mikä tekee paksujen kuorien leikkaamisesta helppoa samalla kun leipä pysyy ilmavana ja pehmeänä. 

Leipäveitset toimivat myös hyvin muiden pehmeiden elintarvikkeiden, kuten leivonnaisten ja tomaattien, leikkaamisessa, joilla on kova ulkokuori ja pehmeä sisus.

Mitkä merkit ovat suosituimpia leipäveitsille? 

Meiltä löydät laajan valikoiman parhaita leipäveitsiä monilta suosituilta merkeiltä. 

Top 3 suosittua merkkiä leipäveitsille 

Käytännöllisiä leipäveitsiä 

Hyvin suunnitellun leipäveitsen tulisi olla paitsi tyylikäs, myös mukava pitää kädessä. Ergonomisesti muotoiltu kahva sopii käden luonnollisiin käyriin auttaen leikkausliikkeen suorittamisessa. Korkealaatuisiin ja toiminnallisiin leipäveitsiin suosittelemme merkkejä Fiskars ja Tefal

Leikkaaminen sahalaitaisella leipäveitsellä 

Sahalaitainen leipäveitsi on täydellinen kovien pintojen leikkaamiseen ja mahdollistaa täydellisen leikkauksen ilman liiallista puristusta. 

Leikatessasi sahalaitaisella leipäveitsellä sinun tulisi käyttää hellää sahausliikettä ja välttää liian kovan paineen käyttämistä. Jatka sahausta edestakaisin, kunnes olet leikannut palan kokonaan läpi. 

Minkä kokoisen leipäveitsen valitsen? 

Tyypillisesti leipäveitset vaihtelevat 20–40 cm pituudelta. Oikean leipäveitsen koon valitsemisessa sinun tulisi harkita, mihin tulet sitä eniten käyttämään, jotta voit määrittää mikä koko sopii sinulle parhaiten. 

Tavallisille leiville, voileiville, sämpylöille ja tomaateille pieni tai keskikokoinen leipäveitsi pitäisi olla tarpeeksi suuri. 

Jos kuitenkin aiot leikata suurempia leipiä tai jakaa esimerkiksi kakkuja, silloin extra pitkä leipäveitsi on sinulle sopivampi valinta. 

Kuinka puhdistaa leipäveitsesi 

Ennen leipäveitsesi puhdistamista sinun tulisi varmistaa, että luet toimittajan antamat hoito-ohjeet, jotta voit pitää veitset hyvässä kunnossa. 

Kaikki leipäveitset eivät sovi astianpesukoneeseen, ja jotkut leipäveitset, kuten ne, joissa on puiset kahvat, on pestävä käsin. 

Kuinka säilyttää leipäveitsesi 

Jotta leipäveitsesi pysyy hyvässä kunnossa, se tulisi säilyttää oikealla tavalla. Suosittelemme käyttämään magneettista veitsilistaa tai laadukasta veitsitelinettä varmistaaksesi, että terä pysyy terävänä. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB