Miyabi on tunnettu ympäri maailman käsintaotuista japanilaisista veitsistään. Merkin veitset valmistetaan Sekin alueella, joka on yksi Japanin veitsentuotannon keskuksista. Siellä nämä eksklusiiviset veitset taotaan tuhansia vuosia vanhan japanilaisen käsityöperinteen mukaisesti, joka on peritty muinaisilta mestareilta, jotka aikoinaan valmistivat joitakin Japanin kauneimmista miekoista.
Täältä löydät laajan valikoiman Miyabin parhaita veitsiä, jotka on tarkoitettu sekä ammattikäyttöön että kotikeittiöihin.
Miyabi esittelee monia erilaisia veitsiä, joita voidaan käyttää keittiön eri tehtävissä. Löydät Miyabin valikoimasta täydellisen veitsen jokaiseen keittiön tehtävään, esimerkiksi yleisveitsen, vihannesveitsen sekä erikoistuneet veitset kuten fileointiveitsen.
Miyabin eksklusiiviset veitset teroitetaan vanhan japanilaisen käsityötaidon mukaisesti. Veitset hiotaan epäsymmetrisesti, mikä antaa niille ainutlaatuisen ulkonäön ja poikkeuksellisen terävyyden.
Miyabin veitset on valmistettu erilaisista seosteräksistä, mikä antaa veitsille kauniin damaskikuvioidun pinnan. Nämä ainutlaatuiset kuviot tunnetaan vuosituhannen japanilaisen veitsentekoperinteen perintönä.
Kaikilla Miyabin veitsillä on yhteistä, että ne on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, jossa on tietty määrä kromia, mikä antaa veitsille korkean terävyyden tason ja poikkeuksellisen kovuuden.
Hyvällä Miyabin veitsisarjalla keittiössä ruoanlaitosta tulee todellinen elämys. Laatuveitset eivät vain yksinkertaista ruoan valmistusta, vaan ovat myös tyylikkäitä katseenvangitsijoita keittiössä.
Yksi suosituimmista veitsistä japanilaisessa ruoanlaittokulttuurissa on Santoku-veitsi, monipuolinen veitsi, joka palvelee useita tarkoituksia ruoanlaitossa. Santoku-veitsi on hieman lyhyempi kuin klassinen keittiöveitsi, ja sen lyhyemmän, ohuemman terän ansiosta se soveltuu erityisen hyvin vihannesten leikkaamiseen ja silppuamiseen.
Käytä Miyabin Toishi Pro -veitsenteroitinta, jossa on kaksi teroituspyörää, Miyabin eksklusiivisten veitsiesi ylläpitoon ja teroittamiseen. Jos veitsenterä on erittäin tylsä, suorita alla luetellut vaiheet. Jos terä tarvitsee vain kiillotusta ja hienosäätöä, voit jättää vaiheet 4 ja 5 väliin.