ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kirjaudu sisään

Miyabi

Miyabi on tunnettu japanilainen veitsivalmistaja, jolla on pitkä kokemus alalta. Veitset valmistetaan ikiaikaisten perinteiden mukaisesti, entisajan mestarillisten japanilaisten miekantekijöiden tekniikoin. Veitset valmistetaan edelleen Japanissa Sekin
24 osumaa / Lajittelutapa:

Miyabi – käsintehtyjä laatuveitsiä 

Miyabi on tunnettu ympäri maailman käsintaotuista japanilaisista veitsistään. Merkin veitset valmistetaan Sekin alueella, joka on yksi Japanin veitsentuotannon keskuksista. Siellä nämä eksklusiiviset veitset taotaan tuhansia vuosia vanhan japanilaisen käsityöperinteen mukaisesti, joka on peritty muinaisilta mestareilta, jotka aikoinaan valmistivat joitakin Japanin kauneimmista miekoista. 

Täältä löydät laajan valikoiman Miyabin parhaita veitsiä, jotka on tarkoitettu sekä ammattikäyttöön että kotikeittiöihin. 

Mitkä Miyabin veitset ovat suosituimpia? 

Miyabi esittelee monia erilaisia veitsiä, joita voidaan käyttää keittiön eri tehtävissä. Löydät Miyabin valikoimasta täydellisen veitsen jokaiseen keittiön tehtävään, esimerkiksi yleisveitsen, vihannesveitsen sekä erikoistuneet veitset kuten fileointiveitsen.

Miyabin 3 suosituinta veistä 

  • Miyabi 5000MCD Gyutoh 
  • Miyabi 5000MCD Sujihiki fileointiveitsi 
  • Miyabi 6000MCT Santoku japanilainen veitsi 

Miten Miyabin veitset teroitetaan tuotannossa 

Miyabin eksklusiiviset veitset teroitetaan vanhan japanilaisen käsityötaidon mukaisesti. Veitset hiotaan epäsymmetrisesti, mikä antaa niille ainutlaatuisen ulkonäön ja poikkeuksellisen terävyyden. 

Mistä materiaaleista Miyabin veitset on valmistettu? 

Miyabin veitset on valmistettu erilaisista seosteräksistä, mikä antaa veitsille kauniin damaskikuvioidun pinnan. Nämä ainutlaatuiset kuviot tunnetaan vuosituhannen japanilaisen veitsentekoperinteen perintönä. 

Kaikilla Miyabin veitsillä on yhteistä, että ne on valmistettu korkealaatuisesta teräksestä, jossa on tietty määrä kromia, mikä antaa veitsille korkean terävyyden tason ja poikkeuksellisen kovuuden. 

Hyvällä Miyabin veitsisarjalla keittiössä ruoanlaitosta tulee todellinen elämys. Laatuveitset eivät vain yksinkertaista ruoan valmistusta, vaan ovat myös tyylikkäitä katseenvangitsijoita keittiössä. 

Miyabin Santoku-veitsi – perinteiset japanilaiset veitset 

Yksi suosituimmista veitsistä japanilaisessa ruoanlaittokulttuurissa on Santoku-veitsi, monipuolinen veitsi, joka palvelee useita tarkoituksia ruoanlaitossa. Santoku-veitsi on hieman lyhyempi kuin klassinen keittiöveitsi, ja sen lyhyemmän, ohuemman terän ansiosta se soveltuu erityisen hyvin vihannesten leikkaamiseen ja silppuamiseen. 

Miten Miyabin veitset teroitetaan oikein 

Käytä Miyabin Toishi Pro -veitsenteroitinta, jossa on kaksi teroituspyörää, Miyabin eksklusiivisten veitsiesi ylläpitoon ja teroittamiseen. Jos veitsenterä on erittäin tylsä, suorita alla luetellut vaiheet. Jos terä tarvitsee vain kiillotusta ja hienosäätöä, voit jättää vaiheet 4 ja 5 väliin. 

  1. Puhdista terä ja varmista, että se on kuiva ennen teroittamista. 
  2. Aseta veitsenteroitin tasaiselle pinnalle, kuten keittiötasolle tai leikkuulaudalle. Jos pinta on liukas, voit laittaa kostean liinan veitsenteroittimen alle. 
  3. Pidä veitsenteroittimen kahvasta kiinni pitääksesi sen paikoillaan. Pidä veistä toisella kädellä. 
  4. Aseta veitsen terä loviin, joissa timanttipäällysteinen hiomalaikka on lähimpänä kahvaa. Tämä poistaa pienet vauriot ja muotoilee veitsen terän. 
  5. Pidä veistä hiomalaikkaa vasten kevyesti painettuna ja vedä sitä itseäsi kohti. Toista tätä prosessia noin 15-20 kertaa, kunnes veitsesi saa terävyytensä takaisin. 
  6. Jos haluat kiillottaa veitsen terän, aseta sitten veitsen terä loveen, jonka keraaminen hiomalaikka on kauimpana kahvasta. 
  7. Pidä veitsen terää hiomalaikassa kevyesti painettuna ja vedä sitä itseäsi kohti. Toista noin 15-20 kertaa, kunnes veitsi on jälleen terävä. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.