ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Sisustus/Kylpyhuonetarvikkeet/Saippuat & Käsivoiteet

Saippuat & Käsivoiteet

Laadukas käsisaippua tuo arkeen luksusta. Täältä löydät laadukkaat käsisaippuat ja käsivoiteet suosituilta merkeiltä kuten Meraki ja Humdakin.
81 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
3
Sivu 1/3

Laadukas käsisaippua ja käsivoide

Laadukas käsisaippua tuo ylellistä tunnelmaa jokaiseen päivään. Halusitpa sitten hajuttoman tai hyvän tuoksuisen saippuan, löydät meiltä varmasti jotain mieluista!

Mikä käsisaippua ja käsivoide on suosituin?

Valikoimastamme löydät laadukkaita käsisaippuoita monilta tunnetuilta merkeiltä kuten

Kuinka pitää huolta käsistä?

Moni kärsii kuivista käsistä ja käsistä huolta pitäminen onkin tärkeää. Käsien kosteustasapainon ylläpitämisen lisäksi tärkeää onkin tietenkin se, että kädet ovat puhtaat. Tehokas tapa pitää huolta molemmista aspekteista on ostaa laadukas käsisaippua ja käsivoide. Käsienpesun jälkeen on tietenkin myös tärkeää kuivata kädet pehmeään pyyhkeeseen.

Mikä tuote on paras kuivalle iholle?

Jos sinulla on herkkä iho, voi hajustamaton tai mieto käsisaippua ja -voide olla sinulle paras vaihtoehto. Kuiville käsille erityisesti kuivalle iholle suunniteltu käsivoide voi olla hyödyllinen. Jotta käsivoiteen käyttäminen on sujuva osa arkea ja käsienpesurutiinia, hyvä vinkki on ostaa käsivoide, joka tulee pumppupullossa. Näin käsivoidetta tulee helpommin käytettyä ja kädet pysyvät kosteutettuina. Pumppupullossa olevia käsisaippuoita löydät esimerkiksi merkiltä Tell Me More.

Ekologinen käsisaippuan täyttöpakkaus

Tehokas tapa vähentää jätettä on ostaa uudelleenkäytettävä saippua-annostelija ja käsisaippuan täyttöpakkaus. Näin voit aina täyttää saippuapullon uudelleen haluamallasi saippualla eikä jätettä synny yhtä paljon kuin jos ostaa joka kerta uuden saippuapullon. Täyttöpakkaus säästää usein myös rahaa, sillä täyttöpakkauksessa saa ison määrän saippuaa edulliseen hintaan.

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB