ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Sisustus/Kylpyhuonetarvikkeet

Kylpyhuonetarvikkeet

Kaunis kylpyhuoneen sisustus tekee arjesta mukavampaa. Täältä löydät kauniit ja käytännölliset saippuapumput, roskikset ja suihkuverhot tunnetuilta merkeiltä.
847 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
24
Sivu 1/24

Tyylikäs kylpyhuone

Kylpyhuoneessa valmistaudumme tulevaan päivään kuten myös nukkumaan menoon. Siisti, hyvin organisoitu ja tyylikäs kylpyhuoneen sisustus tekee valmistautumisesta helppoa ja mukavaa. Tarvitsipa kylpyhuoneeseesi sitten saippuapumpun, wc-paperitelineen tai poljinroskiksen, löydät kaiken tarvitsemasi täältä.

Millä merkeillä on suosittuja kylpyhuonetarvikkeita?

Valikoimastamme löydät monia merkkejä, joiden valikoimaan kuuluu laadukkaita ja kauniita kylpyhuoneen esineitä. Esimerkiksi suositulta merkiltä Brabantia löydät tyylikkäät poljinroskikset monessa eri koossa. Jos tarvitset kylpyhuoneeseesi tyylikkään saippuapumpun, tutki merkin Mette Ditmer valikoimaa. Muita kylpyhuonetavaroita valmistavia suosittuja merkkejä ovat esimerkiksi

Kaunis kylpyhuoneen sisustus

Se, miten kylpyhuoneesi sisustat, on tietenkin täysin sinusta kiinni. On tärkeää, että pidät kylpyhuoneesi sisustuksesta ja että se sopii muun kotisi sisustukseen. On kuitenkin joitakin perusjuttuja, jotka jokaisesta kylpyhuoneesta tulisi löytyä. Esimerkiksi pyyheteline, roskakori ja saippuapumppu ovat osa jokaisen kylpyhuoneen vakiovarustusta.

Sisustuksessa kannattaa ottaa huomioon tietenkin myös kylpyhuoneen koko. Pienen kylpyhuoneen sisustus voi tuntua vaikealta, mutta sen ei kuitenkaan tarvitse sitä olla. Pienessä kylpyhuoneessa säilytysratkaisut kannattaa mahdollisuuksien mukaan asettaa seinälle, jotta tilaa lattialle jää mahdollisimman paljon. Myös peilit auttavat avartamaan pientä tilaa.

Yhteensopivat kylpyhuoneentarvikkeet

Joidenkin merkkien valikoimasta löydät samaan sarjaan kuuluvia kylpyhuonetarvikkeita. Tällaiset sarjat ovat tietenkin erittäin helppo tapa luoda yhtenäinen kylpyhuone helposti. Esimerkiksi merkiltä House Doctor löydät Cement-sarjan, johon kuuluu muun muassa wc-harja, hammasharjateline ja saippuakuppi.

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB