ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Suihkuverhot

Suihkuverho suojaa katseilta ja vedeltä, sen lisäksi se on kaunis sisustustuote kylpyhuoneeseen. Täältä löydät varmasti omankin suosikkisi!
39 osumaa / Lajittelutapa:
12
Sivu 1/2

Suihkuverho – Tyylikäs ja toiminnallinen yksityiskohta 

Tärkeä yksityiskohta, joka tuo kylpyhuoneeseesi lisäsäväyksen, on suihkuverho. Kun valitset suihkuverhon, joka sopii yhteen kylpymaton, pyyhkeiden ja muiden kylpyhuoneen yksityiskohtien kanssa, se luo huoneeseen siistin ja kauniin ilmeen. Esimerkiksi musta suihkuverho sopii täydellisesti kylpyhuoneeseen, jossa on tummia yksityiskohtia, kun taas harmaa suihkuverho tai beige suihkuverho sopii vaaleampaan kylpyhuoneeseen tai kylpyhuoneeseen, jonka haluat näyttävän valoisammalta ja suuremmalta. Riippumatta siitä, minkä väristä tai tyylistä etsit, meiltä löydät tyylikkäitä suihkuverhoja eri tyyleissä ja väreissä tunnetuilta merkeiltä. 

Mikä suihkuverho on suosituin? 

Valikoimastamme löydät useita erilaisia suihkuverhoja kaikissa tyyleissä ja muotoiluissa. Tyypillinen suihkuverho roikkuu renkaista, jotka liukuvat tangon yli kylpyhuoneessa. Tämä on paitsi käytännöllistä myös erittäin tyylikästä ja houkuttelevaa. Jos etsit erityisen pitkää suihkuverhoa, meillä on harmaa suihkuverho tai useita muita värejä merkiltä ETOL Design. Lisäksi löydät kauniin sinisen tai beigen suihkuverhon suositulta merkiltä ferm LIVING

Mistä materiaaleista suihkuverhot on valmistettu? 

Suihkuverho voi olla valmistettu useista materiaaleista, mutta yleisin on polyesteri. Muovinen suihkuverho on kestävä ja erittäin vedenpitävä. Se ei ole vain tyylikäs, vaan myös erittäin käytännöllinen kylpyhuoneessa. Valikoimastamme löydät myös kangassuihkuverhoja. Nämä on valmistettu puuvillasta, joka on päällystetty akryylillä. Niitä on saatavilla useissa eri väreissä ja ne ovat erittäin siistejä ja kauniita. 

Suositut suodattimet

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB