ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Sisustus/Peilit

Peilit

Peili on jokaisen kodin tarpeellinen sisutusesine. Peilit ovat paitsi käytännöllisiä, tyylikäs peili tuo myös valoa ja avaruutta huoneeseen. Täältä löydät paljon kauniita peilejä eri kokoisina ja muotoisina suosituilta merkeiltä.
802 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
23
Sivu 1/23

Peili jokaiseen kotiin

Pöytäpeilit, seinäpeilit ja lattiapeilit avartavat ja valaisevat jokaista huonetta. Löydät laajasta valikoimastamme monen kokoiset ja malliset peilit tunnetuilta merkeiltä.

Minkä merkin peili on suosituin?

Valikoimastamme löydät monia kauniita peilejä tunnetuilta merkeiltä. Esimerkiksi merkin AYTM valikoimasta löydät uniikin muotoiset peilit eri värisillä reunuksilla. Meiltä löydät peilejä myös merkeiltä kuten

Minkä kokoinen peili on hyvä?

Valikoimastamme löydät peilejä eri kokoisina isoista peilistä pieniin peileihin. Pieni pöytäpeili on sopiva koriste-esine hyllylle tai kylpyhuoneen tasolle, kun taas iso peili sopii esimerkiksi eteiseen tai vaatehuoneeseen. Iso peili myös avartaa huonetta ja tuo siihen lisää valoa.

Pöytäpeili

Elegantti pöytäpeili kylpyhuoneessa tai makuuhuoneessa on kaunis sisustuselementti. Aseta pöytäpeili hyllyn tai sivupöydän päälle koristeeksi, mutta kuitenkin niin, että se on helposti saatavilla esimerkiksi hiustenlaittoa tai parranajoa varten. Valikoimastamme löytyvä pieni peili valoilla on myös täydellinen valinta, sillä sen avulla esimerkiksi meikkaaminen helpottuu.

Eri muotoiset peilit

Monet peilit ovat suorakulmion mallisia, mutta valikoimastamme löydät myös erimallisia peilejä. Esimerkiksi seinälle asetettava pyöreä peili on suosittu valinta. Valikoimastamme löydät kuitenkin myös epätavallisen muotoiset, uniikit peilit, joiden suosio on viime aikoina kasvanut. Löydät uniikkeja peilejä esimerkiksi merkiltä Ferm Living.

Miten tehdä huoneesta valoisampi peilin avulla?

Seinäpeilejä voidaan käyttää heijastamaan ulkoa ja valaisimista tulevaa valoa ja tekemään näin hioneesta valoisemman. Katso alta vinkit huoneen kirkastamiseen peilien avulla.

  • Jos haluat kirkastaa huoneen luonnonvaloa käyttäen, aseta peili ikkunaa vastapäätä. Näin peili heijastaa ikkunasta tulevan valon.
  • Jos haluat käyttää huoneen kirkastamiseen valaisimen valoa, aseta peili esimerkiksi lattiavalaisimen lähelle.
  • Käytävän kirkastaminen onnistuu asettamalla peili käytävän loppupäähän. Näin käytävällä oleva valo heijastuu peilistä.

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB