ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikonlopun tarjoukset

Ruukut

Ruukku ja siihen istutettava kasvi luo kotiisi kodikasta tunnelmaa. Täältä löydät kauniita, klassisia ja moderneja vaihtoehtoja kasviesi esillepanoon.
19 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Ruukku – sisusta kukilla ja kasveilla

Kasvit tuovat kotiin eloa ja auttavat pitämään huoneen ilman puhtaana. Ruukkujen ja kasvien asettelu huoneen eri tasoille kuten pöydille, ikkunalaudoille ja jopa lattialle tekee huoneen tunnelmasta kotoisan. Valikoimastamme löydät paljon eri värisiä, kokoisia ja muotoisia ruukkuja tunnetuilta merkeiltä.

Mikä ruukku on suosituin?

Laaja valikoimamme sisältää ruukkuja tunnetuilta ja suosituilta merkeiltä kuten

Minkä kokoinen ruukun pitäisi olla?

Ruukulle ei ole yhtä tiettyä kokoa, joka sopisi kaikkiin käyttötarkoitukseen. Se, minkä kokoinen ruukku sinun tulisi valita riippuu siitä, mitä haluat siihen laittaa. Iso ruukku sopii kasville, jolla on isot juuret ja pienempi pienille kasveille. Kasvien kasvaessa jokainen kasvi kuitenkin usein tarvitsee isomman ruukun.

Ruukku osana sisustusta

Ruukku on mahdollista sovittaa mihin tahansa sisustukseen. Valikoimastamme löydät niin rustiikkisia, kuin myös moderneja ruukkuja luomaan kotiisi haluttua tunnelmaa. Esimerkiksi Iittala Nappula ruukku on elegantti valinta ja sen monien värivaihtoehtojen vuoksi se sopii monenlaiseen sisustukseen. Tämä Iittala ruukku on myös saatavilla lautasella ja ilman.

Ruukku voi olla kodinsisustuksen kaunis elementti. Varsinkin iso ruukku voi toimia katseenvangitsijana ja se on helppo tapa täydentää lattialla olevaa tyhjää tilaa.

Ruukku sisä- ja ulkokäyttöön

Valikoimaamme kuuluu ruukkuja niin sisä- kuin myös ulkokäyttöön. Pakkasen kestävä ruukku on hyvä valinta sellaiselle kasville, joka halutaan asettaa ulos.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB