ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikon tarjoukset

Tarjoilu & Kattaus/Aterimet/Jälkiruoka-aterimet

Jälkiruoka-aterimet

Ainoa asia, joka on makeampaa kuin kakkupala, on kakun leikkaaminen elegantilla jälkiruokaveitsellä. Meillä on tarjolla yksittäisiä aterimia, kuten veitsiä ja lusikoita tai kokonaisia jälkiruokasettejä makeisherkkujesi mukaan.
130 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
4
Sivu 1/4

Jälkiruoka-aterimet – jälkiruokalusikat ja -haarukat upeassa muotoilussa 

Jälkiruoka-aterimet, kuten jälkiruokalusikat ja -haarukat, ovat täydellisiä makeisiin leivonnaisiin ja kakkuihin. Kun isännöit juhlaillallista, jossa on alkuruokia, pääruokia ja jälkiruokia, on nautinnollista kun voin ruokapöydän kattaa oikeilla välineillä kunkin aterian osan mukaisesti. Täältä löydät jälkiruoka-aterimet, jotka sopivat muuhun aterinsettiisi ja jotka sopivat sinulle! 

Meillä Nordic Nestissä voit tutkia laajaa valikoimaamme jälkiruoka-aterimia veitsien, haarukoiden, lusikoiden ja kakkulapioiden muodossa tunnetuilta ja suosituilta merkeiltä. 

Mitkä jälkiruoka-aterimet ovat suosituimpia? 

Jälkiruokalusikat ja -haarukat ovat käytännöllisiä pienempiä lusikoita ja haarukoita, jotka on erityisesti suunniteltu jälkiruokiin ja herkkuihin. Täältä löydät aterinsettejä, jotka koostuvat lusikoista, haarukoista ja kakkulapioista ruostumattomasta teräksestä eri designeissa ja tyyleissä tunnetuilta merkeiltä, kuten Villeroy & Boch, Hardanger Bestikk ja Dorre

Kolme suosituinta merkkiämme jälkiruoka-aterimille ovat: 

  • Jälkiruoka-aterimet merkiltä Georg Jensen 
  • Jälkiruoka-aterimet merkiltä Aida 
  • Jälkiruoka-aterimet merkiltä Gense 

Miten minun tulisi Katsoa pöytä jälkiruoka-aterimilla? 

Kun käytät jälkiruoka-aterimia pöydän kattauksessa ja asetat muodollisemman pöydän, on tärkeää asettaa jälkiruoka-aterimet suoraan. Jälkiruoka-aterimet tulisi sijoittaa lautasen yläpuolelle. Jälkiruokalusikat asetetaan niin, että kahva osoittaa oikealle. Jälkiruokahaarukka asetetaan vastakkaisesti, niin että haarukan piikit osoittavat vasemmalle. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB