ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikon tarjoukset

Tarjoilu & Kattaus/Aterimet/Pääruoka-aterimet

Pääruoka-aterimet

Illallista tyylikkäästi suosikkituotemerkkiesi pohjoismaalaisilla laadukkailla aterimilla. Meillä on tarjolla laaja valikoima materiaaleja ruostumattomasta teräksestä retro-kultaan, joten sinun on helppo valita makuasi vastaavat aterimet ja muuttaa täysin ruokapöytäsi.
333 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
10
Sivu 1/10

Hienot ja käytännölliset aterimet kaikenlaisiin aterioihin 

Aterimet ovat aina kaunistaneet ja yksinkertaistaneet aterioitamme. Aterimia käytämme usein, ja on siksi tärkeää löytää hyvälaatuiset aterimet, jotka ovat sekä mukavia käyttää että tyylikkäitä katsoa. 

Nordic Nestissä voit löytää aterimia ja aterinsettejä tunnetuilta merkeiltä. Löydät meiltä myös laajan valikoiman erillisiä haarukoita, veitsiä tai lusikoita mikäli haluat täydentää aterinsettiäsi. Täältä löydät myös aterinsettejä mereneläville eri muotoiluissa. 

Mitkä aterimet ovat suosituimpia? 

Aterimia on monenlaisissa muodoissa, materiaaleissa ja väreissä, mikä tekee sinulle helpoksi löytää jotakin, joka sopii yhteen lautasien, lasien ja muun pöytäasettelusi kanssa. Etsitpä sitten ruokailuaterimia tai bistro-aterimia, valittavana on monia vaihtoehtoja. Jos etsit mustia aterimia tai aterimia eri materiaaleista, kuten puusta, muovista, akryylistä, harjatusta tai ruostumattomasta teräksestä, vaihtoehtoja on runsaasti. Täältä löydät aterimia merkeiltä, kuten WMF, House Doctor ja Global

Suosituimmat merkit aterimille: 

Miten aterimet asetetaan? 

Kuinka asetat aterimet, voi riippua täysin tapahtuman tyypistä. Arkiaterioilla asettelu ei ehkä ole niin tärkeää, mutta jos katat pöydän keitolle ja pääruoalle, voit harkita seuraavaa: 

  • Aseta veitsi ja lusikka lautasen oikealle puolelle siten, että veitsen terä osoittaa lautaselle, veitsi lähimpänä lautasta ja lusikka ulkopuolella. 
  • Aseta haarukka lautasen vasemmalle puolelle

Kun tarjoilet alkuruokia ja jälkiruokia, harkitse: 

  • Että alkuruokien aterimet asetetaan uloimmaksi 
  • Aseta jälkiruoka-aterimet lasin ja lautasen väliin

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB