ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Pullonavaajat

Pullonavaajia skandinaavisella muotoilulla, juhliin ja muihin tilaisuuksiin.
38 osumaa / Lajittelutapa:
12
Sivu 1/2

Designpullonavaajat – käytännöllisiä ja tyylikkäitä 

Designpullonavaaja ei ole vain toiminnallinen esine pullojen avaamiseen, vaan se voi myös toimia koristeellisena yksityiskohtana kotibaarissasi tai katetussa pöydässä. 

Täältä löydät suuren ja huolella valitun valikoiman parhaita pullonavaajia eri muodoissa, kokoisina ja väreissä. 

Millä merkeillä on suosituimmat pullonavaajat? 

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman olutpullonavaajia joiltakin suosituimmista merkeistä. 

Kolme suosituinta pullonavaajamerkkiä 

Pullonavaajat muodollisiin ja rentoihin tilaisuuksiin 

Valikoimassamme on designpullonavaajia eri tyyleissä, jotka sopivat kaikenlaisiin tilaisuuksiin. Rentoon ja mukavaan iltaan ystävien kanssa puinen, rustiikkinen pullonavaaja voi olla juuri se, mitä etsit. Jos taas tarvitset hienostuneen pullonavaajan muodollisiin tilaisuuksiin, meillä on valikoima elegantteja pullonavaajia valittavaksi messinkisenä, hopeisena ja kultaisena. 

Tyylikkäät pullonavaajat 

Täältä löydät sekä klassisia pullonavaajia että epätavallisempia pullonavaajia, jotka tekevät vaikutuksen pöydässäsi tai baaritiskilläsi. 

Puhtaaseen ja hienostuneeseen muotoiluun suosittelemme merkin Georg Jensen ruostumattomasta teräksestä valmistettuja pullonavaajia, jotka ovat saatavilla eleganteissa malleissa. 

Jos etsit jotain erilaista, tutustu ruotsalaisen KLONG-merkin pullonavaajiin, jotka ovat suosittuja innovatiivisten ja yllättävien muotoilujensa ansiosta. 

Olutpullonavaajat – olennainen kotibaaritarvike 

Pullonavaajat ovat olennainen baariarvike kotibaariin ja helpottavat olut-, virvoitusjuoma- ja tonic-pullojen avaamista. 

Meiltä löydät laajan valikoiman pullonavaajia useissa eri tyyleissä ja väreissä, joten löydät helposti pullonavaajan, joka täydentää täydellisesti kotibaarisi. 

Pullonavaaja lahjaksi juoman ystävälle 

Etsitkö huomaavaista lahjaa ystävälle tai perheenjäsenelle, joka nauttii juomasta? Silloin olutpullonavaaja voi olla hyvä valinta! Valikoimastamme voit valita useista tyylikkäistä pullonavaajista joten voit olla varma, että löydät juuri etsimäsi. Lisävinkkejä huomaavaisiin lahjoihin löydät lahjaideoistamme! 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB