ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikonlopun tarjoukset

KLONG

Klong on suunnitellut valikoiman, joka sisältää tulevaisuuden klassikoita. Kaunista ja odottamatonta - täältä löydät suosittuja ja ajattomia sisustusyksityiskohtia kuten mm. Äng-maljakon ja Gloria kynttilänjalan.
107 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
3
Sivu 1/3

KLONG – ajatonta ja innovatiivista muotoilua 

KLONG on ruotsalainen brändi, joka luo kauniita ja suosittuja sisustusyksityiskohtia kotiin, joissa toiminnallisuus, materiaali ja muoto yhdistyvät ajattomaksi muotoiluksi, joka kestää pitkään. 

Heidän laajassa tuotevalikoimassaan löydät innovatiivisia ja ilmaisuvoimaisia muotoiluja, jotka kunnioittavat sekä luontoa että ihmisiä. 

Mitkä KLONG-tuotteet ovat suosituimpia? 

KLONG luo ainutlaatuisia kokoelmia, jotka sopivat täydellisesti sekä lahjaksi rakkaalle että omaan nautintoon. Täältä löydät tunnetut ja rakastetut KLONGin muotoilut, jotka tekevät kauniita sisustusyksityiskohtia. 

Kolme suosituinta muotoilua KLONGilta 

Leikkisää ja kaunista muotoilua KLONGilta 

KLONGin muotoilufilosofian tunnusmerkki on yhdistää perinteinen odottamattomaan luoden ainutlaatuisia ja innovatiivisia tuotteita ripauksella leikkisyyttä. 

Hyvä esimerkki tästä on heidän suosittu Äng-maljakkonsa, jolla on perinteinen muoto, mutta mikä tekee siitä erottuvan, on kaunis metallinen sisus yksityiskohtaisilla kuvioilla. Tämä mahdollistaa ainutlaatuisten kukka-asetelmien luomisen riittävällä tuella, jotta jokainen kukka voi seistä majesteettisesti omillaan. Sana 'Äng' on ruotsiksi 'niitty', ja kun maljakko pitää kukkia, se muistuttaa kukkaniittyä. 

Mitä KLONGin muotoilufilosofia luonnehtii? 

Ennen kaikkea KLONG haluaa luoda kauniita ja toiminnallisia sisustusyksityiskohtia odottamattomalla vivahteella, jotka tekevät vaikutuksen huoneeseen. He pyrkivät luomaan laadukkaita tuotteita, jotka ovat kestäviä ja tuottavat iloa vuosien ajan. 

KLONG ottaa huomioon sekä luonnon että ihmiset, mikä tarkoittaa, että pitkäaikainen käyttö menee muotivillitysten edelle. 

Heidän muotoilunsa ovat inspiroituneita maailman eri kulttuureista, vaikka useimmat heidän suunnittelijoistaan ovat Ruotsista. 

Aivan kuten ääni "Klong", tämä ruotsalainen brändi haluaa, että heidän muotoilunsa kaikuvat huoneessa ja jättävät kestävän vaikutuksen. 

Kuka perusti KLONGin? 

KLONG perustettiin Ruotsissa vuonna 2000 Eva Hjertbergin toimesta, ja siitä lähtien brändi on kasvanut merkittävästi. Nykyään KLONGin valikoima koostuu useista sisustustarvikkeista, jotka erottuvat kodissasi vielä monien vuosien ajan. 

Minkä suunnittelijoiden kanssa KLONG tekee yhteistyötä? 

KLONG tekee yhteistyötä sekä tunnettujen että uusien suunnittelijoiden kanssa, jotka uskaltavat ilmaista itseään muotivirtauksista riippumatta. Näin KLONG voi luoda tuotteita, jotka yhdistävät muodon, toiminnallisuuden ja materiaalit uusilla ja ainutlaatuisilla tavoilla. 

Aina uusien suunnittelijoiden kanssa tehtävän yhteistyön ansiosta KLONG pysyy jatkuvasti ajankohtaisena, mikä puolestaan tekee siitä jännittävän brändin seurata. 

Uusien tuotteiden luomisen lisäksi he täydentävät olemassa olevia sarjojaan uusilla tarvikkeilla. Esimerkiksi suosittu Gloria-kynttilänjalka voidaan muuntaa kauniiksi maljakoksi asettamalla lasisisus kynttilänjalkaan. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB