ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Kaikki ulkoilmaelämään

Maitokannut

Jos lisäät aamukahviisi maitoa tai kauramaitoa, on kaunis maitokannu tarpeellinen osa kattaustasi. Täältä löydät runsaasti kauniita ja elegantteja maitokannuja suosituilta merkeiltä.
163 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
5
Sivu 1/5

Maitokannut

Heille, jotka lisäävät kahviinsa maitoa, kauramaitoa tai kermaa, maitokannu on hyödyllinen osa aamupalapöydän tai kahvipöydän kattausta. Viimeistele kattauksesi astiasto kauniilla maitokannulla, joka sopii yhteen lautasten, mukien ja kulhojen kanssa. Etsitpä sitten posliinista, keraamista tai teräksistä maitokannua, löydät tarvitsemasi varmasti valikoimastamme.

Mitkä maitokannut ovat suosittuja?

Laajasta valikoimastamme kannuja ja karahveja löydät tyylikkäät maitokannut tunnetuilta merkeiltä. Halusitpa lisätä kattaukseesi sitten boheemisen, klassisen tai modernin maitokannun, löydät sen varmasti täältä. Löydät täältä suosittuja maitokannu merkeiltä kuten

Maitokannut eri materiaaleista

Täältä löydät maitokannuja monista eri materiaaleista valmistettuna. Jokaisella materiaalilla on omat vahvuutensa ja siksi kannattaakin miettiä tarkkaan, mikä materiaali olisi itselle paras. Lue alta lisää eri materiaaleista.

  • Keraaminen maitokannu pitää maidon lämpötilan kylmänä pitkään ja näin edesauttaa maidon säilymistä hyvänä. Esimerkiksi merkin Kähler valikoimaan kuuluu keraamisia maitokannuja.
  • Lasinen maitokannu on tyylikäs valinta, sillä materiaalin läpinäkyvyyden ansiosta näet sisällä olevan juoman.
  • Ruostumattomasta teräksestä valmistetut maitokannut ovat erittäin kestäviä. Ne kestävät hyvin kolhuja menemättä rikki.
  • Posliinista valmistettu maitokannu on klassisen kaunis valinta ja helppo puhdistaa. Löydät posliinisia maitokannuja esimerkiksi merkin Arabia valikoimasta.

Kannelliset maitokannut

Useimmissa maitokannuissa ei ole kantta, mutta löydät valikoimastamme myös kannelliset maitokannut. Kannellinen maitokannu pitää maidon hyvänä pitkään ja mahdollistaa myös sen säilyttämisen kannussa. Kannettomassa maitokannussa maito ei säily hyvänä yhtä pitkään ja se tulisi siirtää säilytettäväksi johonkin toiseen astiaan.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB