ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Jälkiruokakulhot

Tyylikäs jälkiruokakulho on tarpeellinen tarjoilitpa sitten jäätelöä, vanukasta tai vaikkapa kiisseliä. Kaunis jälkiruokakulho tekee herkutteluhetkestä vieläkin herkullisemman ja kattauksesta kauniimman. Täältä löydät jälkiruokakulhot tunnetuilta merkeiltä.
77 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
3
Sivu 1/3

Jälkiruokakulho inspiroivaan kattaukseen

Jälkiruokakulho on täydellinen erilaisten jälkiruokien, kuten jäätelön, vanukkaan ja kakun tarjoiluun. Käytännöllisen kokonsa ansiosta jälkiruokakulhossa voi helposti tarjoilla myös erilaisia naposteltavia, kuten pähkinöitä, sekä myös vaikkapa dippiä.

Valikoimastamme löydät monia tyylikkäitä jälkiruokakulhoja arvostetuilta merkeiltä.

Minkä merkin jälkiruokakulho on suosituin?

Laajassa valikoimassamme kulhoja ja lautasia löydät kauniit ja tyylikkäät jälkiruokakulhot. Esimerkiksi merkin Iittala jälkiruokakulho on suosittu valinta, mutta täältä löydät jälkiruokakulhoja myös merkeiltä kuten

Tyylikäs jälkiruokakulho

Jälkiruokakulhoja löytää eri kokoisina, värisinä ja eri materiaaleista valmistettuina, ja siksi onkin niin helppoa löytää itselleen mieluinen vaihtoehto.

Upeille jäätelöannoksille kirkkaasta lasista valmistettu jalallinen jälkiruokakulho on täydellinen valinta. Toisaalta miksi ei tarjoilla jäätelöannosta kauniista cocktaillasista uniikin ruokailukokemuksen luomiseksi. Riippuen siitä, millaisen kattauksen haluat luoda, voit valita myös värikkään tai kuviollisen jälkiruokakulhon.

Jälkiruokakulho suosikkisarjastasi

Monet tunnetut merkit valmistavat kokoelmiinsa yhteensopivia jälkiruokakulhoja. Esimerkiksi merkin Iittala Kastehelmi jälkiruokakulho on osa suosittua Kastehelmi-kokoelmaa ja sopiikin siksi täydellisesti yhteen muiden kokoelman astioiden kanssa. Iittalan jälkiruokakulhoista löydät myös Aino Aalto-kokoelmaan kuuluvia kulhoja.

Mitä ottaa huomioon jälkiruokakulhoa ostaessa?

Jälkiruokakulhoja osatessa on tietenkin tärkeää, että kulho on mieluinen ja sopii muihin astioihisi. On kuitenkin muutamia käytännön asioita, jotka kannattaa pitää mielessä, kun valitsee itselleen sopivia kulhoja.

  • Haluatko jalallisen vai matalan jälkiruokakulhon?
  • Pitääkö jälkiruokakulhon kestää konepesua?
  • Mitä haluat tarjoilla jälkiruokakulhossa?

Jälkiruokakulhosetti on käytännöllinen valinta

Täältä löydät käytännölliset ja kauniit jälkiruokakulhot jokaiseen kattaukseen. Jälkiruokakulhosetin hankkiminen voi olla hyödyllistä, sillä silloin pystyt helposti tekemään yhteensopivan kattauksen.

Suositut suodattimet

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB