ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikon tarjoukset

Tarjoilu & Kattaus/Lasit/Highball-lasit & Longdrink-lasit

Highball-lasit & Longdrink-lasit

Täydennä cocktailisi parhaalla Maraschino-kirsikalla; kaunis hi-ball-lasi. Osta laseja suosittujen tuotemerkkien ja mallien valikoimastamme kesän korkeita ja kylmiä drinkkejä ja ympärivuoden tarjottavia gini-drinkkejä varten.
162 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
5
Sivu 1/5

Highball-lasit herkullisiin juomiin 

Highball-lasit, joita kutsutaan myös pitkiksi drinkkilaseiksi, ovat korkeita laseja, joilla on yleensä suorat sivut ja tasainen pohja tai jalka. Näitä juomalaseja on lukuisia tyylejä, muotoiluja ja materiaaleja, joten on helppoa löytää jotain, jossa voit ylpeänä tarjoilla herkullisia juomia. Täältä löydät laajan valikoiman laadukkaita highball-laseja tunnetuilta merkeiltä. 

Mitkä merkit ovat suosituimpia highball-juomalaseille? 

Laajasta valikoimastamme löydät korkeita juomalaseja tunnetuilta merkeiltä. 

Top 3 suosituinta merkkiä highball-laseille 

Pitkien drinkkilasien muoto ja koko 

Tyypillisesti pitkä drinkkilasi on korkea, pyöreä ja kapea. Niillä on usein paksu pohja, mikä tekee niistä vakaampia. 

Korkeat highball-lasit sisältävät yleensä 20–30 cl, vaikka jotkut voivat sisältää jopa 40 cl. Ne tarjoillaan usein pillin kanssa. 

Highball-lasit kupliviin juomiin 

Pitkät drinkkilasit ovat täydellisiä hiilihapollisten juomien tarjoiluun, sillä niillä on pieni pinta-ala, mikä estää hiilidioksidin karkaamisen liian nopeasti. Tämä tarkoittaa, että voit siemailla juomaa pitkään, ja se pysyy yhtä kuplivana ja raikkaana. 

Pitkät drinkkilasit suosikkikokoelmistasi 

Monilla suosituilla merkeillä on kokoelmia, jotka sisältävät highball-laseja, jotta voit yhdistää highball-lasisi muihin astioihin ja juoma-astioihin. 

Esimerkiksi merkin Spiegelau Perfect Serve -kokoelma sisältää highball-laseja sekä shottilaseja, samppanjalaseja, karahveja ja paljon muuta. 

Merkin Nachtmann Noblesse-kokoelmasta löydät kristalliset highball-lasit sekä muita kristallisia astioita. Kokoelma sisältää myös sisustusesineitä, kuten kynttilänjalkoja ja jopa saippuapumppuja, kaikki korkealaatuisesta kristallista, joka on koristeltu klassisella timanttikuviolla. 

Korkeat juomalasit joka tilaisuuteen 

Highball-lasit ovat täydellisiä juomalaseja sekä hienostuneisiin cocktaileihin että alkoholittomiin juomiin. Kaada lasiin virkistävää limonadia tyylikkäässä pitkässä drinkkilasissa tai käytä tyylikästä highball-lasia herkullisten mocktailien tarjoiluun. 

Täältä voit valita useista korkeista highball-laseista, joita voit käyttää joka tilaisuuteen. 

Highball-lasit tyylikkäässä muotoilussa 

Valikoimassamme voit valita highball-laseja eri muotoiluissa, jotta löydät suosikkisi. 

Ferm Livingin Ripple-pitkät drinkkilasit ovat ajaton klassikko suorilla linjoilla ja hienostuneella tyylillä. Uurrettuja highball-laseja on saatavilla käytännöllisinä lasisetteinä, jotka on valmistettu suupuhalletusta lasista. 

Jotain ainutlaatuista etsiville suosittelemme Nachtmannin Bossa Nova -kokoelman epätavallisia highball-laseja. Lasissa on upea koripallomalli hienoimmasta kristallista. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB