ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Muumimukit

Vuosien varrella muumimukeista on tullut koko kansan rakastamia käyttöesineitä. Muumimukit ovat myös haluttuja keräilykohteita. Täältä löydät valikoiman vakituiset muumimukit, kuten myös kausikohtaiset muumimukit.
129 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
4
Sivu 1/4

Muumimukit – kaikille jotain!

Arabia muumimukit ovat suosittuja niin aikuisten kuin lastenkin kesken. Muumimukit ovat tulleet tunnetuiksi ja rakastetuiksi esineiksi niin Suomessa kuin myös ympäri maailmaa. Olitpa sitten keräilijä tai muumifani, Nordic Nestiltä löydät varmasti jotakin itsellesi sopivaa!

Muumimukeissa pääosassa ovat Tove Janssonin luomat rakastetut hahmot, kuten Nuuskamuikkunen, Pikku myy ja Muumipeikko. Muumimukien muotoilijana on toiminut jo 1990-luvun alusta asti Tove Slotte, joka sovittaa Janssonin alkuperäiskuvituksia mukeihin ja muihin astioihin sopivaan muotoon.

Kausikohtaiset muumimukit

Muumimukeja löytyy jatkuvasti myynnissä olevia, kuten myös kausikohtaisia mukeja. Arabialla on tapana julkaista kausimuki kahdesti vuodessa, yksi talvella ja yksi kesällä. Sesonkimukit ovat myynnissä vain rajoitetun ajan, joten sesonkimukin haluavan pitää olla nopea. Rajoitetun saannin vuoksi sesonkimukit ovatkin suosittuja varsinkin keräilijöiden keskuudessa.

Tämän vuoden kausimukit:

Tästä linkistä löydät pian saapuvan vuoden 2022 kausikohtaisen muumimukin:

Muumi: Uusi sesonkimuki 2022 - SENNAKKOTILAA NYT

Muumi: Muumi  kulho 15cm  Talven ihmeet 2022 - SENNAKKOTILAA NYT

Muumimuki Kesä 2022 Muki julkaistaan keväällä 2022. Seuraa tätä sivua ja tilaa uutiskirjeemme jotta et jää paitsi mukin julkaisemisesta!

Milloin uusia muumimukeja julkaistaan?

Kausikohtaisten muumimukien lisäksi Arabia julkaisee yksi tai kaksi uutta mukia vakituiseen valikoimaansa vuosittain.

Mitä ovat erikoispainos muumimukit?

Osa muumimukeista eivät ole osa vakituista valikoimaa, mutta eivät myöskään kausimukeja. Nämä mukit ovat niin sanottuja erikoispainoksia, ja niitä julkaistaan monesta eri syystä, usein kuitenkin juhlistamaan jotakin tiettyä tilaisuutta. Muumin Päivä-muki ja Toven juhla-muki ovat esimerkkejä erikoispainosmukeista.

Kata muumimukeja käyttäen

Muumimukeilla voit luoda leikkisän, mutta kauniin kattauksen. Voit yhdistää muumimukit esimerkiksi muihin Arabian astioihin, mutta myös toisiin muumiastioihin. Arabian muumivalikoimaan kuuluu esimerkiksi lautasia ja kulhoja.

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB