ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Kaikki ulkoilmaelämään

Leipäkorit

Leipäkori on apuna tuoreen leivän tarjoilussa. Olipa kyseessä sitten, ruis- tai kauraleipä, se on helppo tarjoilla kauniista ja tyylikkäästä leipäkorista. Täältä löydät leipäkorit tunnetuilta merkeiltä.
36 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Leipäkori tuoretta leipää varten

Tarjoilitpa sitten, ruis- tai kauraleipää, tai ehkäpä riisipiirakoita, on kaunis leipäkori käytännöllinen osa kattausta. Leipäkorin avulla leivät ovat helposti ja kauniisti vieraiden ulottuvissa.

Valikoimastamme löydät valikoiman erilaisia leipäkoreja eri väreissä, malleissa ja eri materiaaleista valmistettuna.

Minkä merkin leipäkori on suosituin?

Leipäkorivalikoimamme koostuu tunnettujen ja rakastettujen merkkien leipäkoreista. Valikoimastamme löydät merkkejä kuten

Leipäkori eri materiaaleista

Valikoimaamme kuuluu leipäkoreja monesta eri materiaalista valmistettuna. Materiaali luo kullekin leipäkorille omanlaisensa tunnelman, ja voitkin kiinnittämällä huomiota materiaaliin tuoda tietynlaista tunnelmaa kattaukseen.

Punotut leipäkorit tuovat rustiikkista tunnelmaa kattaukseen. Voit yhdistää punotun leipäkorin esimerkiksi kivikeramiikasta valmistettuihin mukeihin ja lautasiinmaksimoidaksesi kattauksen rustiikkisen ja maanläheisen tunnelman.

Myös leipäkori kankaasta tuo ruokailuhetkeen maanläheistä tunnelmaa. Kankainen leipäkori on lisäksi helppo puhdistaa, sillä se voidaan pestä koneessa muiden tekstiilien kanssa.

Modernia tunnelmaa kattaukseen tuovat teräksestä valmistetut leipäkorit. Löydät valikoimastamme kauniita teräksisisä leipäkoreja esimerkiksi merkiltä Blomus.

Leipäkori jokaiseen hetkeen

Olipa kyseessä sitten iso illallisjuhla tai pieni kokoontuminen ystävien kanssa, löydät valikoimastamme varmasti jotain sinulle sopivaa. Valikoimaamme kuuluu niin isoja kuin pieniäkin leipäkoreja ja mikäli pöytä on iso ja vieraita paljon, voit asettaa monta leipäkoria pitkin pöytää.

Täydellinen leipäkori leivällesi

Kun valitset itsellesi sopivaa leipäkoria, on tärkeää miettiä mitä leipää haluat siihen laittaa. Näin valitset varmasti itsellesi ja käyttötarkoitukseesi sopivan leipäkorin. Esimerkiksi iso ja suorakulmainen leipä voi sopia paremmin neliön- tai suorakulmionmallisessa leipäkorissa, kun taas patongista leikatut leipäpalaset sopivat paremmin pyöreään leipäkoriin.

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB