ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tarjoilu & Kattaus/Tarjoilutarvikkeet

Tarjoilutarvikkeet

Selaile ruokailu- ja pöydän tarvikkeiden, kuten pöytäliinojen, kaitaliinojen, liinojen, tablettien, lasinaluksien, tarjottimien ja leipäkorien, valikoimaa. Meillä on tarjolla pohjoismaalaista muotoilua, johon sisältyy pohjoismaiset periaatteet laadusta ja käytännöllisyydestä.
2684 osumaa / Lajittelutapa:

SCANDI LIVING

20% alennus Clean-pöytäliinoista ja lautasliinoista →

1
...
75
Sivu 1/75

Aseta pöytä kauniilla tarjoilutarvikkeilla 

Tarjoilutarvikkeet voivat lisätä tyylikkään kosketuksen niin arkiaterioihin kuin erityisiin tapahtumiinkin. 

Pöytätekstiilit, kuten pöytäliinat, kaitaliinat ja servietit, voivat olla täydellinen tapa lisätä tekstuuria ja väriä pöytäasetelmaasi, kun taas yksityiskohdat, kuten aterintelineet ja lautasliinarenkaat, viimeistelevät koristeellisen kosketuksen. 

Täältä löydät kaiken tarvittavan kauniisti koristellun pöydän kattamiseen mihin tahansa tilaisuuteen. 

Käytännöllisiä tarjoilutarvikkeita tyylikkäässä muotoilussa 

Tarjoilutarvikkeet eivät palvele pelkästään koristeellista toimintoa, vaan ne ovat myös käytännöllinen ja välttämätön osa pöytäasetelmaa. 

Esimerkiksi pöytäliinat ja kaitaliinat suojaavat pöytää tahroilta ja roiskeilta. Perheille, joissa on pieniä lapsia, vahakankaat ovat käytännöllinen vaihtoehto, koska ne ovat helppoja pyyhkiä puhtaiksi. 

Pannunaluset suojaavat pöydän pintaa kuumuudelta, joten voit tarjota kuumaa ateriaa ruokapöydällä suoraan uunista.

Mitkä ovat suosituimmat merkit tarjoilutarvikkeille? 

Laajassa valikoimassamme voit löytää monenlaisia moderneja tarjoilutarvikkeita joistakin suosituimmista merkeistä. 

Top 3 merkkiä tarjoilutarvikkeille 

Modernit tarjoilutarvikkeet skandinaavisissa muotoiluissa 

Täältä voit valita laajasta valikoimasta tarjoilutarvikkeita modernissa muotoiluissa tunnetuilta skandinaavisilta brändeiltä. 

Esimerkiksi Zone Denmark on tullut suosituksi brändiksi skandinaavisen tyylin sisustustuotteille. Heidän valikoimassaan löydät tarjoilutarvikkeita, kuten pannunalusia, pöytätabletteja ja lasinalusia minimalistisessa estetiikassa, saatavilla useissa väreissä. 

Tarjoilutarvikkeet joka tilaisuuteen 

Olitpa sitten järjestämässä suurta joulupäivällistä tai isännöimässä kesäistä grillijuhlaa ystävien kanssa, täältä löydät tarjoilutarvikkeet, jotka sopivat täydellisesti tilaisuuteen. 

Rentoihin ja välittömiin kokoontumisiin tarjoilutarvikkeet maalaismaisessa tyylissä voivat luoda lämpimän ja tervetulleen tunnelman. Suosittelemme tanskalaisen merkin House Doctor tarjoilutarvikkeita henkilökohtaisella ja epämuodollisella tyylillä, jotka lisäävät upean luonnollisen tunteen pöytään. 

Puhtaan ja tyylikkään ulkonäön saavuttamiseksi merkin Georg Jensen ruostumattomasta teräksestä valmistetut tarjoilutarvikkeet toimivat sekä tyylikkäinä että käytännöllisinä koristeina pöydällä. 

Tarjoilutarvikkeet suosikkikokoelmastasi 

Luo yhtenäinen ilme pöydälle tarjoilutarvikesarjoilla suosikkikokoelmastasi. 

Esimerkiksi merkin Marimekko Pieni Unikko -kokoelma sisältää joukon tarjoilutarvikkeita rohkeilla kukkakuvioilla, pöytätekstiileistä tarjoilualustoihin. 

LIND DNAn Nupo-kokoelma tarjoaa myös erilaisia moderneja tarjoilutarvikkeita, kuten pöytätabletteja ja lasinalusia kierrätetystä nahasta. Yhdistele lempivärejäsi luodaksesi eläväisen ja rohkean pöytäasetelman tai pidä se yksinkertaisena valitsemalla yksi väri, josta pidät. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB