ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Kaikki ulkoilmaelämään

Villamatot

Villamatto tuo kotiin lämmintä ja kotoisaa tunnelmaa mihin tahansa huoneeseen asetettuna. Täältä löydät kauniit villamatot tunnetuilta merkeiltä kuten Linie Design, HAY ja Kasthall.
2217 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
62
Sivu 1/62

Pohjoismainen villamatto kotiin

Villamatto on klassinen sisustuselementti, joka sopii useimpiin kotiin ja ympäristöihin. Ajattomuutensa ja laadukkuutensa ansiosta villamatto ei koskaan poistu muodista ja on aina tyylikäs valinta kotiin. Laajasta valikoimastamme löydät paljon erilaisia kauniita, moderneja ja klassisia, villamattoja tunnetuilta pohjoismaisilta merkeiltä.

Minkä merkin villamatto on suosituin?

Valikoimastamme löydät villamattoja suosituilta merkeiltä kuten &Tradition, Chhatwal & Jonsson ja Ferm Living. Yksi valikoimamme suosituimmista villamatoista on merkin Linie Design Asko-villamatto, joka on tarjolla monessa värivaihtoehdossa ja koossa. Villamattoja löydät myös tunnetuilta merkeiltä kuten

Mihin asettaa villamatto?

Villamatto sopii mihin tahansa kodin huoneeseen. Keittiössä villamatto paitsi suojaa lattiaa, myös kehystää huonetta kauniisti. Makuuhuoneessa matto on mukava paikka asettaa jalat heti heräämisen jälkeen. Villamatto sopii tietenkin täydellisesti myös olohuoneeseen ja eteiseen.

Mikä väri ja kuosi sopii kotiini?

Valikoimastamme löydät villamattoja monessa eri värissä ja kuosissa. Harmaa, beige ja valkoinen villamatto sopivat kauniisti yhteen vaalean puulattian ja vaaleiden huonekalujen kanssa luoden kotiin samalla lämmintä tunnelmaa. Kirkkaat ja tummat värit sekä kuviolliset matot toimivat hyvin huoneen aksenttielementtinä. Se, millainen matto on juuri sinulle paras riippuu omasta maustasi ja sisustuksestasi.

Iso vai pieni villamatto?

Valikoimastamme löydät eri kokoisia villamattoja. Klassinen villamatto on suorakulmion mallinen ja usein kooltaan 200 x 300 cm. Se, minkä kokoinen villamatto on sinulle paras riippuu siitä, mihinkä tilaan haluat maton laittaa. Esimerkiksi ruokapöydän alle on hyvä hankkia iso villamatto, jotta tuolit eivät niitä siirreltäessä joudu maton ulkopuolelle. Isoja villamattoja löydät esimerkiksi merkin Kasthall valikoimasta.

Ennen maton ostoa kannattaa mitata tarkkaan alue, johon villamatto tullaan asettamaan.

Villamaton pesu

Ennen villamaton pesua on tärkeää lukea valmistajan pesuohjeet. Helpoin keino pitää villamatto hyväkuntoisena pitkään on imuroida se säännöllisin väliajoin. Jos mattoon tulee tahroja, voit käyttää kädenlämpöistä vettä ja hieman mietoa pesuainetta sen irrottamiseen.

Suositut suodattimet

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB