ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Kaikki ulkoilmaelämään

Tuotemerkit/Linie Design

Linie Design

Linie Design on vuonna 1980 perustettu tanskalainen merkki, joka valmistaa laadukkaita ja elegantteja mattoja. Sarjat kuten Asko ja Versanti ovat rakastettu osa montaa kotia ja valikoimastamme löydätkin ne ja monet muut merkin tunnetut sarjat!
446 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
13
Sivu 1/13

Linie Design

Linie Design on vuonna 1980 perustettu tanskalainen merkki, joka on tunnettu laadukkaista käsityönä valmistetuista matoistaan. Merkki yhdistää käsityöläisten ammattitaitoa moderniin skandinaaviseen muotoiluun luodakseen kauniita ja ajattomia mattoja. Merkin mattoja on saatavilla monessa eri värissä ja koossa ja voitkin siksi olla varma, että löydät jotain juuri omaan kotiisi ja tarpeisiisi sopivaa.

Mikä merkin Linie Design matto on suosituin?

Merkin Linie Design valikoimaan kuuluu monia suosittuja sarjoja. Heidän valikoimastaan löydät suositun sarjan kuten puuvillasta ja villasta valmistettu Linie Design Asko-sarjan. Muita merkin tunnettuja ja rakastettuja mattosarjoja ovat esimerkiksi

Merkin Linie Design designfilosofia

Laadukkaat materiaalit ja yksinkertaisuus ovat merkin suunnittelun keskiössä. Linie Design kehittää ja tutkii jatkuvasti uusia materiaaleja, työtapoja, kuoseja ja ideoita taaten näin merkin jatkuvan kehityksen. Ideat mattoihin syntyvät, kun skandinaaviset suunnittelijat ja ammattitaitoiset käsityöläiset kohtaavat ja jakavat tietoaan ja ideoitaan, ja tämä onkin merkin design filosofian ytimessä. Linie Design haluaa luoda rehtejä, ajattomia ja kauniita mattoja, jotka sopivat jokaiseen kotiin.

Linie Design ja kestävyys

Linie Design ottaa toiminnassaan huomioon niin luonnon ja etiikan. Merkki ei tee yhteistyötä minkään sellaisen tahon kanssa, joka kohtelee työntekijöitään huonosti, eikä myöskään lapsityötä käyttävien tahojen kanssa. Linie Designin valmistajia vaaditaan toimimaan ympäristölakien mukaan ja ottamaan paikallisen ympäristön huomioon.

Miten pitää merkin Linie Design matto puhtaana?

Matoista kannattaa pitää hyvää huolta, jotta ne säilyvät käytössä pitkään. Kannattaa aina tarkistaa valmistajan ohjeet maton huoltamiseen, mutta voit näitä ohjeita noudattamalla pitää mattosi hyvässä kunnossa pitkään.

  1. Imuroi matto molemmilta puolilta. Kun imuroit maton molemmilta puolilta, se puhdistuu perusteellisemmin, sillä siitä irtoaa enemmän likaa ja roskaa.
  2. Pyöritä mattoasi. Kun käännät mattosi kerran vuodessa, se kuluu tasaisesti jokaiselta puolelta.
  3. Älä anna tahrojen pinttyä. Tahrojen poistaminen mahdollisimman pian niiden syntymisen jälkeen helpottaa niiden poistamista.
  4. Älä höyrytä mattoa tai pese sitä kemiallisesti. Kemiallinen pesu ja höyrytys voivat vahingoittaa villaa.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB