ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 5 € ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Tuotteet
Muut
Tuotemerkit/Chhatwal & Jonsson

Chhatwal & Jonsson

1 osumaa / Lajittelutapa:
Mita tyynynpäällinen 50x50 cm - Forest green-cognac - Chhatwal & Jonsson
Chhatwal & Jonsson

Mita tyynynpäällinen 50x50 cm, Forest green-cognac

69 €
Varastossa

Chhatwal & Jonsson – Aitoa intialaista käsityötä skandinaavisella suunnittelulla 

Chhatwal & Jonssonin loivat Stig Jonsson ja Geetali Chhatwal Jonsson ajatuksena yhdistää moderni skandinaavinen design perinteiseen intialaiseen käsityöhön. Brändi tekee yhteistyötä taitavien käsityöläisten kanssa luodakseen korkealaatuisia tekstiilejä, jotka ovat aitoja, kestäviä ja kauniita. 

Täältä löydät suuren valikoiman käsintehtyjä mattoja ja tyynynpäällisiä monissa jännittävissä väreissä ja malleissa. 

Mitkä Chhatwal & Jonssonin tekstiilit ovat suosituimpia? 

Olemme koonneet sinulle valikoiman Chhatwal & Jonssonin suosituimpia tekstiilejä. 

Top 3 suosituimmat kokoelmat Chhatwal & Jonssonilta 

  • Deva 
  • Embroidered 
  • Nagra 

Käsin valmistettu huolella 

Chhatwal & Jonnson uskovat, että tyynyt ja matot ovat kauniimpia, kun ne valmistetaan käsin, ja siksi kaikki heidän valikoimansa tuotteet on valmistettu käsin. Heidän tavoitteenaan on työskennellä yhdessä paikallisten käsityöläisten kanssa tukien heidän taitojaan. 

Heidän mattonsa kudotaan käsin perinteisillä kangaspuilla ja heidän tyynynpäällisensä silkkipainetaan käsin Delhin ulkopuolella Intiassa, perustuen perinteisiin intialaisiin käsityötekniikoihin. 

Miten Chhatwal & Jonsson suhtautuvat kestävyyteen? 

Chhatwal & Jonsson pyrkivät luomaan harkittuja tekstiilejä ottaen huomioon sekä ympäristön että ihmisten hyvinvoinnin. He valitsevat raaka-aineensa huolellisesti, ottaen huomioon niiden alkuperän, kestävyyden ja kierrätyspotentiaalin. He myös pyrkivät valitsemaan mahdollisuuksien mukaan luonnonmateriaaleja, kuten pellavaa, villaa, BCI-sertifioitua puuvillaa ja OEKO-TEX puuvillaa. 

Lisäksi Chhatwal & Jonsson ovat käynnistäneet projektin nimeltä Traceable rugs, jossa jokaisella matolla on seurantanumero, joka jäljittää kenelle matto on tehty, miten se on tehty ja missä se on valmistettu. 

Chhatwal & Jonsson -tuotteiden hoito 

Vaikka Chhatwal & Jonsson -tuotteet on tehty kestämään, on tärkeää huolehtia niistä hyvin, jotta ne pysyvät parhaassa kunnossa. Siksi on tärkeää lukea tuotteen mukana tulevat puhdistus- ja hoito-ohjeet. 

Saa 5 € alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB