ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Tekstiilit & Matot/Tyynyt & tyynynpäälliset

Tyynyt & tyynynpäälliset

Tyyny ja tyynynpäällinen on kaunis kodin sisustuselementti, joka samalla tekee kodista mukavamman. Vaihtamalla olo- tai makuuhuoneen tyynynpäälliset muutat hetkessä kodin sisustusta ja luot uutta tunnelmaa kotiin. Valikoimastamme löydät paljon erilaisia tyynyjä ja tyynynpäällisiä tunnetuilta merkeiltä.

1384 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
39
Sivu 1/39

Tyynynpäällinen - helppo tapa koristaa koti

Mitä olisi koti ilman kauniita tyynynpäällisiä ja pehmeitä tyynyjä? Tyynyjä ei voi koskaan olla liikaa ja täältä löydätkin tyynynpäälliset ja tyynyt, joilla koristat makuu- ja olohuoneen.

Mikä tyynynpäällinen on suosituin?

Laajasta valikoimastamme löydät paljon kauniita ja laadukkaita tyynyliinoja monessa eri värissä, materiaalissa, koossa ja muodossa. Täältä löydät klassisia ja modernimpia tyynynpäällisiä merkeiltä kuten

Tyynynpäällinen uudistaa kotisi

Uusi tyynynpäällinen tuo kotiin jotain uutta ja on hyvä ja helppo tapa muuttaa kodin tunnelmaa. Uusien tyynynpäällisten avulla sisustat kotisi uuteen vuodenaikaan, juhlaan tai ihan vain silloin kun kaipaat jotain uutta.

Tyynynpäällinen on helppo yhdistää sisustukseen valitsemalla tyynynpäällisen väri esimerkiksi huopiin ja viltteihin sopivaksi. Kodin värimaailman voi ylipäätänsä ottaa huomioon tyynynpäällisiä valittaessa ja myös muista kodin tekstiileistä kuten verhoista voi ottaa inspiraatiota tyynynpäällisten värimaailman valintaan.

Värit ja kuviot

Valikoimaamme kuuluu niin yksivärisiä, kuin myös kuviollisia tyynynpäällisiä. Esimerkiksi merkin Marimekko tyynynpäällinen on hyvä valinta sinulle, joka kaipaat kotiisi väriä. Marimekolta löydät tyynynpäälliset rakastetuissa printeissä ja valikoimaamme kuuluu esimerkiksi Marimekko Tiiliskivi tyynynpäällinen ja Unikko tyynynpäällinen. Myös esimerkiksi merkin Bloomingville valikoimasta löydät runsaasti kuviollisia, mutta myös yksivärisiä tyynynpäällisiä.

Muodot ja koot

Useimmat valikoimamme tyynyt ja tyynynpäälliset ovat 50 cm x 50 cm, joka tekee tyynynpäällisten vaihtamisesta entistäkin helpompaa. Valikoimaamme kuuluu kuitenkin tyynynpäällisiä eri kokoisina ja muotoisina. Täältä löydät esimerkiksi myös suorakulmion malliset ja pyöreät tyynyt sekä tyynynpäälliset.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB