ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tyynynpäälliset

Tyynynpäällinen tuo kotiisi kotoista tunnelmaa ja on lisäksi helppo tapa muuttaa sisustusta. Tyynyliinalla voit muuttaa nopeasti kodin värimaailmaa ja sisustaa kotisi sesonkiin. Täältä löydät kauniita ja tyylikkäitä tyynyliinoja.
1064 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
30
Sivu 1/30

Kaunis tyynynpäällinen kotia koristamaan

Kaunis tyynynpäällinen tekee kodin jokaisesta huoneesta kodikkaan. Tyynynpäällinen mahdollistaa myös nopean ja helpon muutoksen sisustukseen. Meiltä Nordic Nestiltä löydät kauniit ja laadukkaat tyynynpäälliset jokaiseen kotiin ja sisustukseen!

Uusi tyynynpäällinen – helppo tapa uudistaa sisustusta

Uusilla tyynynpäällisillä voit muuttaa kodin sisustusta helposti. Voit tyynynpäällisiä vaihtamalla muuttaa kotisi sisustuksen juhlaan tai vuodenaikaan sopivaksi, tai ihan vain luoda muutosta sisustukseen. Uusi tyynynpäällinen on kaunis ja kotoisa yksityiskohta sohvalla tai sängyllä, joka muuttaa varmasti koko huoneen tunnelmaa.

Täältä löydät kauniita tyynynpäällisiä tunnetuilta skandinaavisilta merkeiltä kuten Brita Sweden ja Ernst. Esimerkiksi Marimekko tyynynpäällinen on suosittu valinta kotiin, ja merkin tyynynpäällisiä koristavatkin tunnetut printit. Valikoimaamme kuuluu esimerkiksi Marimekko Tiiliskivi tyynynpäällinen ja Unikko tyynynpäällinen, jotka ovat saatavissa myös monessa eri värissä.

Miten valita tyynynpäällinen?

Tyynynpäällisen valinnan ei tarvitse olla vaikeaa ja voitkin hakea inspiraatiota värien ja printtien valintaan kotisi sisustuksesta. Esimerkiksi viltit ja verhot voivat vaikuttaa siihen, millainen tyynynpäällinen sinun kannattaa valita. Mielessä kannattaa pitää myös tyynyn koko, jotta valitset tyynyyn sopivan tyynynpäällisen, mutta toisaalta myös sellaisen päällisen, joka sopii käyttötarkoitukseen.

Tyynynpäällisen koot ja muodot

Valikoimastamme löydät tyynynpäällisiä monessa koossa ja muodossa. Esimerkiksi neliömäiset ja suorakulmion malliset tyynynpäälliset ovat osa valikoimaamme. Suorakulmionmalliset tyynyt ovat täydellisiä esimerkiksi nojatuoliin tai sohvalle, ja neliön malliset tyynyt tekevät sängystä mukavan. Loppujen lopuksi se, minkä kokoiset ja malliset tyynyt ja tyynynpäälliset valitset riippuu siitä, mistä itse pidät ja mikä sopii kotiisi.

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB