ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikon tarjoukset

Tuotemerkit/Lexington

Lexington

Vuonna 1997 perustettu Lexington valmistaa laadukkaita kodin tekstiileitä, kuten pyyhkeitä lakanoita ja tyynynpäällisiä. Merkin tuotteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista taaten sen, että tuotteet kestävät käytössä pitkään. Täältä löydät merkin Lexington tuotteet.
487 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
14
Sivu 1/14

Lexington

Vuonna 1997 perustettu merkki Lexington on jo 25 vuoden ajan luonut laadukkaita kodin tekstiileitä, kuten vuodevaatteita, pyyhkeitä ja tyynynpäällisiä. Merkin suunnittelua leimaa New England -tyyli, jonka värimaailma on neutraali. Täältä löydät merkin Lexington tyylikkäitä tuotteita.

Lexington tuotteet

Merkin valikoimaan kuuluu laajasti erilaisia kodin tekstiileitä, joilla luot helposti tyylikkään sisustuksen. Hanki olohuoneen sohvalle Lexington tyyny ja Lexington tyynynpäällinen, sekä niihin sopiva viltti. Merkki tarjoaa jotain myös makuuhuoneeseen, sillä merkin valikoimasta löydät laadukkaat ja pehmeät lakanat.

Lexingtonin valikoimaan kuuluu kuitenkin muutakin kuin kodin tekstiileitä. Löydät täältä esimerkiksi merkin kynttilöitä, joilla luot lämmintä tunnelmaa kotiin.

Lexington pyyhe

Merkin Lexington pyyhkeet ovat suosittuja ja hyvästä syystä, sillä nämä tyylikkäät pyyhkeet ovat laadukkaita ja pehmeitä. Merkin puuvillasta valmistetut pyyhkeet on saatavilla monessa eri värissä neutraaleista valkoisista ja beigen sävyistä kirkkaisiin punaisen ja vihreän sävyihin. Osa merkin pyyhkeistä on osa suosittua Icons-sarjaa, johon kuuluu myös esimerkiksi pussilakanoita.

Millaisia materiaaleja merkki Lexington käyttää?

Merkki uskoo, että kaikki heidän käyttämänsä materiaalien tulisi olla mahdollisimman laadukkaita. Merkki kehittää myös omia materiaalejaan yhteistyössä valmistajien kanssa, jotta valmis tuote olisi mahdollisimman laadukas ja kestävä.

Lexington ja kestävyys

Lexingtonille on tärkeää, että tuotteiden koko valmistusprosessissa otetaan huomioon ympäristö, kuten myös eettiset aspektit. Merkki edellyttää kaikkien valmistajiensa noudattavan sääntöjä, jotka takaavat hyvät työolosuhteet, mahdollisimman ympäristöystävällisen tuotteiden valmistamisen ja tuotteiden laadun. Useat merkin tuotteet valmistetaan Euroopassa, kuten Portugalissa ja Italiassa.

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB