ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tuotemerkit/Ekbacken Studios

Ekbacken Studios

Vuonna 2022 perustettu Ekbacken Studios luo huonekaluja jotka ottavat planeettamme huomioon. Nordic Nestiltä löydät 3D tulostettuja huonekaluja jotka on valmistettu kierrätetystä materiaalista, jossa design tapaa kestävyyden.
12 osumaa / Lajittelutapa:

Mitä kierrätysmateriaaleja Ekbacken Studios käyttää? 

Merkin Ekbacken Studios huonekalut valmistetaan kierrätysmateriaaleista, pääasiassa kierrätetyistä kalastusverkoista Portugalista, jotka sitten 3D-tulostetaan huonekaluiksi keskittyen muotoiluun ja muotoon. 

Miten Ekbackenin huonekalujen valmistusprosessi toimii? 

Kalastusverkot, jotka eivät enää palvele tarkoitustaan, tulevat suoraan kalastajilta eräästä satamakaupungista Portugalissa. Kalastusverkot pestään ja puhdistetaan roskista, lajitellaan värin mukaan ja sitten jauhetaan. Pienet palaset yhdistetään kivimineraaleihin, jotka tekevät materiaalista vahvemman, ja tästä tulee raaka-aine, joka lopulta muuttuu valmiiksi huonekaluksi. 

Missä Ekbacken Studiosin huonekalut valmistetaan? 

Portugalissa kalastusverkot jauhetaan ja yhdistetään kivimineraaliin luomaan vahvempi materiaali. Tämä raaka-aine lähetetään sitten Ruotsiin, jossa tuotantoprosessi jatkuu 3D-tulostuksen avulla. 

Mitä huonekaluja Ekbacken Studios tarjoaa? 

Ekbacken Studios valmistaa designhuonekaluja, kuten sivupöytiä, sohvapöytiä ja nojatuoleja, jotka on valmistettu kierrätysmateriaaleista, jonka tuloksena syntyy huonekaluja, jotka keskittyvät sekä muotoiluun että kestävyyteen. 

Mikä on Ekbacken Studiosin filosofia? 

Ekbacken Studios pyrkii määrittelemään luksuksen ja kulutustapamme uudelleen uskoen, että kaunista muotoilua voidaan luoda samalla kun huolehditaan planeetastamme. Tuloksena on tyylikkäitä huonekaluja, jotka vaikuttavat ilmastoon ja on suunniteltu selkeällä muotoilun tunteella. 

Kuka perusti Ekbacken Studiosin? 

Ystävykset Robin Teigland ja Kristina Tjäder kävelivät koiriensa kanssa ja keskustelivat kalastussatamasta, jossa Robin tykkäsi surffata, mikä myöhemmin kehittyi designbrändiksi. Ekbacken Studios perustettiin vuonna 2022, ja huonekalubrändin takana oleva tiimi koostuu muotisuunnittelijasta, yliopiston professorista ja kolmesta insinööristä, joilla kaikilla on intohimo muotoiluun ja kestävyyteen. 

Miten Ekbacken Studiosin huonekalut 3D-tulostetaan? 

Huonekalujen muotoilu on digitaalisessa tiedostossa, joka syötetään ohjelmistoon, jossa tietokone ohjaa tarkasti, miten robottivarsi liikkuu koneen sisällä. Tulostetaan G-koodi, joka määrittelee koordinaatit ja kuinka paljon materiaalia tulee suulakepuristaa. Tämä luonnos siirtyy sitten tietokoneesta 3D-tulostimeen, joka lukee G-koodin. Raaka-aine muodostaa sitten tuotteen kerros kerrokselta, kuin kuorrutus pursotinpussista. 

Ovatko Ekbacken Studiosin huonekalut ainutlaatuisia? 

Jokaisen tuotteen takana on koodi, jonka 3D-tulostin lukee. Tätä koodia täytyy säätää jatkuvasti hieman. Huonekalut valmistetaan myös kierrätysmateriaaleista, mikä tarkoittaa, että tuotteet voivat näyttää hieman erilaisilta. Kaikki tämä yhdessä tekee jokaisesta huonekalusta todella ainutlaatuisen. 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB