ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikon tarjoukset

Tuotemerkit/Hilke Collection

Hilke Collection

Hilke Collection on ruotsalainen tavaramerkki, jonka juuret ovat Italiassa. Tässä sisustusesineiden valikoimassa puhtaus yhdistyy ylellisyyteen, moderni klassiseen ja karu naiselliseen.
69 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
12
Sivu 1/2

Hilke Collection – Skandinaaviset kodin sisustustuotteet modernilla vivahteella 

Hilke Collection on ruotsalainen merkki, joka tarjoaa sisustusyksityiskohtia klassisella, naisellisella ja tyylikkäällä suunnittelulla ja modernilla otteella. Merkin visio on luoda ajattomia ja kauniita design-tuotteita moderneihin ja elegantteihin asuintiloihin, valmistettuina rakkaudella ja vastuullisessa tuotannossa. Täältä löydät laajan valikoiman Hilke Collectionin kauniita tuotteita. 

Mitkä Hilke Collectionin tuotteet ovat suosituimpia? 

Hilke Collectionin valikoimasta voi löytää suosittuja kynttilänjalkoja sekä maljakoita, lasinalusia ja monia muita design-tuotteita. 

Hilke Collectionin tarina 

Hilke Collection perustettiin vuonna 2015 Giovanna Hilken toimesta Linköpingissä, Ruotsissa. Koulutukseltaan koneinsinööri ja sisustussuunnittelusta palavasti kiinnostunut Giovanna suunnitteli ensimmäiset kynttilänjalat, ja ajan myötä on syntynyt vankka kodin sisustustuotteiden kokoelma, jota nyt arvostetaan Ruotsissa ja ympäri maailmaa. 

Miten Hilke Collection työskentelee kestävyyden parissa? 

Hilke Collection käyttää korkealaatuisia materiaaleja edistääkseen kestävää kulutusta ja kokee vastuuta luodessaan pitkän aikavälin näkökulmasta kestäviä tuotteita. Ihmisen ympäristövaikutusten minimoimiseksi Hilke Collection työskentelee jatkuvasti kestävän kehityksen edistämiseksi. Muun muassa Hilke Collection hyödyntää tuotteissaan kierrätettyä hopeaa ja kierrätetyn kullan pinnoitusta ja pyrkii vähentämään tarpeetonta pakkausjätettä. 

Hilke Collectionin design-filosofia 

Hilke Collection yhdistää minimalismin luksukseen, modernin klassiseen ja tiukan naiselliseen. Tasapainon löytäminen jokaisessa tuotteessa on sitä, mitä merkki kuvailee "design-allekirjoituksekseen", ja inspiraatio tuotteille tulee sekä italialaisesta että skandinaavisesta design-tyylistä. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB