Olitpa kotikokki tai työskentelet ammattilaiskeittiössä, Kai Shun Classic yleisveitsi on erinomainen veitsi useimpiin keittiötehtäviin. Korkealaatuisesta VG-MAX-teräksestä valmistettu ydin ja 32 kerroksen damaskointi tekevät veitistä sekä kestävän että kauniin. Ergonomisesti muotoiltu laminoitu pakkapuinen kahva istuu hyvin käteen ja on hiottu sekä kiillotettu kauniiksi kiilaksi. Kai Shun Classic on eksklusiivinen veitsisarja ja yksi maailman suurimmista damaskusterässä sarjoista.
Hoito-ohjeTeroita terä jokaisen käyttökerran jälkeen teroitusraudalla. Älä pese astianpesukoneessa, sillä se voi vahingoittaa sekä veistä että astianpesukonetta. Pese käsin heti käytön jälkeen ja kuivaa veitsenterä huolellisesti pehmeällä liinalla. Älä jätä veistä odottamaan pesua, sillä ruoantähteiden hapot voivat vahingoittaa terää. Älä koskaan liota veistä, sillä se voi alkaa ruostua. Säilytä veitset veitsitukissa tai magneettilistassa.
Käytä muovista tai puista leikkuulautaa. Vältä leikkaamista lasisella leikkuulaudalla, paistinpannussa tai lautasella. Vältä luiden ja pakastettujen ainesosien leikkaamista, sillä ne voivat vahingoittaa veitsen terää.