Le Creuset -kokkiveitsi oliivipuukahvalla on tyylikkäästi muotoiltu kokkiveitsi, joka on valmistettu damaskusteräksestä ja jonka kaunis kuvio koristaa terää. Veitsen paksumpi terä yhdessä kauniin ja mukavan kahvan kanssa mahdollistaa täsmällisen kuutioinnin, silppuamisen ja viipaloinnin ruokaa valmistettaessa
Hoito-ohjeTeroita terä jokaisen käyttökerran jälkeen teroitusraudalla. Älä pese astianpesukoneessa, sillä se voi vahingoittaa sekä veistä että astianpesukonetta. Pese käsin heti käytön jälkeen ja kuivaa veitsenterä huolellisesti pehmeällä liinalla. Älä jätä veistä odottamaan pesua, sillä ruoantähteiden hapot voivat vahingoittaa terää. Älä koskaan liota veistä, sillä se voi alkaa ruostua. Säilytä veitset veitsitukissa tai magneettilistassa.
Käytä muovista tai puista leikkuulautaa. Vältä leikkaamista lasisella leikkuulaudalla, paistinpannussa tai lautasella. Vältä luiden ja pakastettujen ainesosien leikkaamista, sillä ne voivat vahingoittaa veitsen terää.