ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tuotemerkit/Mille Notti

Mille Notti

Mille Notti tarjoaa huolella valittuja tekstiilituotteita makuuhuoneeseen ja kylpyhuoneeseen, jotka tarjoavat korkeimman nautinnon kaikille aisteille materiaalien ja kuvioiden avulla. Täältä löydät laadukkaat vuodevaatteet ja pyyhkeet, jotka toimivat ympäri vuoden ja vuodesta toiseen!
198 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
6
Sivu 1/6

Ovatko Mille Nottin peitot kestäviä ajan myötä? 

Kyllä, Mille Nottin makuuhuoneen ja kylpyhuoneen tekstiilit ovat kestäviä ajan myötä. Mille Notti yhdistää kauneuden ja toiminnallisuuden. Jokainen tuote on luotu huolella ja yksityiskohtiin keskittyen, hienoimmista langoista viimeiseen pistoon. Tuloksena on Mille Notti vuodevaatteet, Mille Notti pyyhkeitä ja muiden kodintekstiilien kokoelmia, jotka eivät vain hivele aisteja, vaan myös kestävät aikaa. 

Mitkä ovat Mille Nottin ydin arvot? 

  • Laatu 
  • Huolenpito 
  • Luottamus 
  • Vastuullisuus 
  • Läpinäkyvyys 
  • Tietoisuus 

Mikä erottaa Mille Nottin? 

Mille Notti toimittaa korkealaatuisia tekstiilituotteita, jotka tarjoavat mukavuuden ja estetiikan kokemuksen, jotka ovat valloittaneet koteja ympäri maailman. Intohimolla luodaan ylellisiä ja kestäviä vuodevaatteita, kuten Mille Nottin peittosettejä ja Mille Nottin sängynreunuskaitaleita, Mille Notti on tullut synonyymiksi ajattomalle eleganssille ja huolelliselle käsityölle. 

Mitä Mille Notti arvostaa? 

Yksi Mille Nottin merkittävimmistä piirteistä on laadukkaiden materiaalien käyttö. Olipa kyse pehmeimmästä puuvillasatiinista, ilmavimmasta pellavakankaasta tai hienoimmista materiaalisekoituksista, Mille Notti pyrkii aina tarjoamaan parasta asiakkailleen. Juuri tämä materiaaleista huolehtiminen takaa, että Mille Nottin tuotteet eivät vain tarjoa mukavuutta, vaan myös kestävää laatua ajan myötä. 

Mikä on Mille Nottin muotoilufilosofia? 

Mille Nottin muotoilufilosofia on yksinkertaisuus ja hienostuneisuus. Heidän tuotteensa huokuvat puhdasta ja modernia estetiikkaa, joka sopii täydellisesti erilaisiin sisustustyyleihin. Klassisesta valkoisesta vuodevaatteesta, joka antaa hotellitunnelman, värikkäisiin korostuksiin, jotka asettavat sävyn huoneelle, Mille Notti tarjoaa laajan valikoiman vaihtoehtoja eri makuihin. Mille Nottin pyyhe, Mille Nottin päiväpeittoja tai Mille Nottin peitto sopii täydellisesti kotiin riippumatta sisustustyylistä. 

Kenelle Mille Nottin vuodevaatteet on tarkoitettu? 

Ajattoman kauneuden, luotettavan laadun ja yksityiskohtien huomioinnin yhdistelmä on tehnyt Mille Nottista merkin, jota arvostavat ne, jotka pyrkivät nostamaan mukavuustasonsa kotonaan. 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB