ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

Extra-alennus valituista designtuotteista koodilla: EXTRA

Käsipyyhkeet

Viihtyisän ja raikkaan kylpyhuoneen saat kauniilla tekstiileillä! Täältä löydät käsipyyhkeet ja kylpypyyhkeet eri väreissä ja materiaaleissa.
673 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat
1
...
19
Sivu 1/19

Design käsipyyhkeet – käytännöllisiä ja tyylikkäitä 

Tyylikäs käsipyyhe ei ole vain käytännöllinen, vaan se voi olla myös koristeellinen lisä kylpyhuoneessasi. Koska pyyhkeitä on saatavilla monenlaisissa väreissä ja kuoseissa, ne ovat myös helppo tapa muuttaa ja uudistaa sisustustasi. 

Meiltä löydät sekä isoja että pieniä käsipyyhkeitä tunnetuilta design-brändeiltä, jotka auttavat sinua luomaan kodin, josta pidät. 

Ylelliset käsipyyhkeet skandinaavisessa designissa 

Jos etsit korkealaatuisia kylpyhuoneen käsipyyhkeitä skandinaavisessa designissa, täältä löydät laajan valikoiman vaihtoehtoja. 

Suosittelemme suomalaista merkkiä Marimekko, jos etsit kauniisti kuvioituja käsipyyhkeitä rohkeissa väreissä. 

Ruotsalainen tekstiilibrändi Himla sisältää myös laajan valikoiman ylellisiä käsipyyhkeitä valikoimassaan, jotka lisäävät lämmintä ja pehmeää tunnelmaa kylpyhuoneesi sisustukseen. 

Minkä kokoisen käsipyyhkeen sinun tulisi valita? 

Valitessasi käsipyyhkeen kokoa, sinun tulisi pitää mielessä tarkoitus, johon haluat sitä käyttää. Esimerkiksi vieraiden käsipyyhkeet ovat yleensä hieman pienempiä kuin tavalliset kylpyhuoneen käsipyyhkeet, ja keittiön käsipyyhkeet ovat usein ohuempia ja pidempiä. Suosituimmat käsipyyhkeiden koot ovat: 

  • 15 x 20 cm
  • 30 x 30 cm 
  • 30 x 50 cm 
  • 50 x 100 cm 
  • 70 x 140 cm 

Värikkäät käsipyyhkeet lapsille 

Pienille sopivat parhaiten iloisen väriset ja leikkisillä motiiveilla varustetut käsipyyhkeet, ja meillä Nordic Nestillä on laaja valikoima käsipyyhkeitä, jotka soveltuvat jopa kaikkein nuorimmille. Merkillä Finlayson on useita kylpyhuoneen käsipyyhkeitä, mukaan lukien tunnetut hahmot Muumilaaksosta. 

Kuinka huolehdit kylpyhuoneen käsipyyhkeistäsi 

Jotta käsipyyhkeesi kestäisivät mahdollisimman kauan, on tärkeää, että huolehdit niistä hyvin. Varmista, että luet valmistajan ohjeet huolellisesti, jotta tiedät, miten ne puhdistetaan oikein. On suositeltavaa pestä käsipyyhkeet ennen käyttöä, jotta väri asettuu kunnolla, poistat ylimääräisen nukan ja lisäät pyyhkeiden imukykyä. 

Kuinka esittelet käsipyyhkeesi koristeellisesti 

On useita tapoja, joilla voit säilyttää ja esitellä käsipyyhkeesi järjestäytyneen kylpyhuoneen sisustuksen edistämiseksi. 

  • Säilytyskorit. Voit siististi kääriä käsipyyhkeesi ja säilyttää ne pystyssä tyylikkäässä säilytyskorissa. 
  • Taittelu. Taitellut käsipyyhkeet näyttävät järjestäytyneiltä ja tyylikkäiltä sekä kaapissa säilytettynä että avohyllyillä esillä. 
  • Ripustaminen. Jos päätät ripustaa kylpyhuoneen käsipyyhkeesi, valitse tyylikäs pyyhetanko, joka täydentää kylpyhuoneesi tyyliä. 

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB