ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tuotemerkit/Røros Tweed

Røros Tweed

Røros Tweed on norjalainen tekstiiliyritys joka on perustettu 1940-luvulla. Laadukkaasta norjalaisesta villasta valmistettujen tuotteiden, kuten peittojen, huopien ja tyynyjen, avulla he pitävät yllä kotimaista villaperinnettä. Täältä löydät suuren valikoiman merkiltä Røros Tweed joka auttaa sinua muodostamaan lämpimän ja persoonallisen kodin.
112 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
4
Sivu 1/4

Koe aitoa norjalaista laatua merkiltä Röros Tweed 

Kun haluat tuoda kotiisi lämpöä, mukavuutta ja ajattoman muotoilun, vain harvat merkit voivat kilpailla Röros Tweedin kanssa. Meillä on ilo esitellä laaja valikoima Röros Tweedin korkealaatuisia villatuotteita, joilla on rikas historia ja intohimo kestävään käsityöhön. 

Röros Tweedin tarina 

Röros Tweed on syvästi juurtunut norjalaiseen perinteeseen ja kulttuuriin. Se perustettiin historialliseen Rörosin kaupunkiin, joka tunnetaan kaivoshistoriastaan ja joka on Unescon maailmanperintökohde. Röros Tweed on ollut synonyymi erinomaiselle käsityölle ja muotoilulle 1940-luvulta lähtien. Jokainen tuote kertoo norjalaisesta perinnöstä, yhdistettynä moderniin muotoiluun ja innovaatioon. 

Kestävyys ja laatu 

Röros Tweedin filosofian ytimessä on syvä kunnioitus luontoa kohtaan ja sitoutuminen ympäristön suojelemiseen. Tuotteet on valmistettu korkealaatuisesta, paikallisesti hankitusta villasta, ja jokainen tuotantoprosessin vaihe on suunniteltu minimoimaan ympäristövaikutukset. Valitsemalla Röros Tweedin et investoi vain kodin sisustukseen vaan myös planeetan tulevaisuuteen. 

Muotoilu, joka puhuttelee kaikkia 

Röros Tweedin muotoilu yhdistää perinteisen norjalaisen käsityön ja modernin skandinaavisen estetiikan. Norjan luonnosta inspiroituneella väripaletilla ja kuvioilla Röros Tweed tarjoaa jotain jokaiseen makuun ja sisustustyyliin. Hienovaraisista, maanläheisistä sävyistä rohkeisiin, nykyaikaisiin kuvioihin, jokainen peitto, tyyny ja tekstiili on taideteos itsessään. 

Tuotevalikoima 

Täältä löydät laajan valikoiman Röros Tweedin tuotteita. Lämpimänä pitävät ja pehmeät peitot ovat täydellisiä viileisiin iltoihin. Tyynyt, joissa on ainutlaatuisia kuvioita ja tekstuureja, tuovat tyyliä ja mukavuutta jokaiseen huoneeseen. Jokainen tuote on suunniteltu olemaan paitsi toiminnallinen osa, myös kauneuden ja ilon lähde kotonasi. 

Jokaiseen tilaisuuteen 

Etsitpä sitten lahjaa jollekin erityiselle tai uniikkia yksityiskohtaa omaan kotiisi, Röros Tweed tarjoaa jotain ainutlaatuista. Röros Tweedin peitto tai tyyny ei ole vain tuote, se on kokemus – tunne norjalaisesta perinteestä, laadusta ja kestävästä muotoilusta. 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB