ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tuotemerkit/Scherlin

Scherlin

Scherlin Form on huonekalumerkki Etelä-Ruotsista. Perustettu vuonna 1991 Ulf Scherlinin toimesta, merkki on luonut tuotteita keskittyen muotoon, käytännöllisyyteen ja tarkkuuteen. Meiltä Nordic Nestiltä löydät laajan valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita merkiltä Scherlin ja löydät varmasti jotain sinulle ja kotiisi sopivaa.
80 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
3
Sivu 1/3

Scherlin – Muoto ja toiminto   

Scherlin, yritys Smoolannista, Ruotsista, luo korkealaatuisia design-tuotteita, joilla on vahva painotus sekä muotoon että toimintaan. Käyttäen vankkoja ja kestäviä materiaaleja, Scherlin valmistaa sisustustuotteita skandinaavisella vivahteella. Scherlinin valikoimaan kuuluvat monenlaiset kodinkalusteet kuten kenkähyllyt, yöpöydät, peilit ja paljon muuta. Nordic Nestissä löydät laajan valikoiman tuotteita Scherliniltä, ja voit olla varma, että löydät jotakin, joka sopii sekä sinulle että sisustukseesi. 

Mitkä ovat suosituimmat tuotteet Scherliniltä?   

Suosituimpien Scherlinin tuotteiden joukossa ovat:   

Scherlin Form – Paikallinen tuotanto   

Suurin osa Scherlin Formin tuotteista valmistetaan Smoolannissa, ja yritys pyrkii pitämään tuotantonsa mahdollisimman paikallisena ja Ruotsissa. 

Kuka on Ulf Scherlin?   

Ulf Scherlin on suunnittelija, joka perusti Scherlin Formin luotuaan penkin omaan eteiseensä. Yritys muodostui paperilla olevasta luonnoksesta, ja tuotanto perustuu Smoolantiin. 

Scherlin Formin perusta   

Scherlin Formin avainperiaate on käyttää vahvoja ja kestäviä materiaaleja. Scherlin Form ammentaa skandinaavisesta design-kielestä ja luo kalusteita, joissa muoto ja toiminta ovat etusijalla. 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB