ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Spode

Brittiläinen posliinivalmistaja, joka tarjoa korkealaatuista posliinia perinteiseen tyyliin.
54 osumaa / Lajittelutapa:
12
Sivu 1/2

Spode - Perinteistä astiastoa kaikkiin tilanteisiin 

Brittiläisellä Spode-merkillä on rikas historia, joka ulottuu 1700-luvun loppuun. Spode yhdistää perinteiset arvonsa moderniin tuotantoon, tuloksena korkealaatuisia posliinituotteita klassisella esteettisyydellä. Spoden kaunis astiasto herättää nostalgisen tunteen, ja ajattoman muotoilunsa ansiosta Spode-posliini on investointi, joka kestää eliniän. Täältä Nordic Nestistä löydät kauniita ja ajattomia astiastoja ja posliinia Spodelta, lisäten romanttista nostalgiaa jokapäiväiseen elämääsi. 

Mitkä Spoden sarjat ovat suosituimpia? 

Spode tunnetaan myös kauniista kuoseistaan. Valitse itsellesi sopivin kuvio tai yhdistele eri kuvioita keskenään. Suosittu sarja Blue Italian on saatavilla myös mustana, nimeltään Black Italian, ja näitä voi helposti yhdistellä monin eri tavoin. Sarjan leikkisät kuviot kutsuvat unelmoimaan ja löytämään uusia kuvia ja tarinoita jatkuvasti. 

Spoden kolme suosituinta sarjaa: 

  • Blue Italian 
  • Morris & Co 
  • Pure Morris 

Mitä kuuluu Spoden valikoimaan? 

Spoden valikoimaan kuuluu mukeja, lautasia, tarjoilulautasia ja -kulhoja pöytäasetelmiin sekä kauniita teekannuja, pöytätabletteja ja kakkuvateja. Laaja tuotevalikoima tekee helpoksi luoda yhtenäisen pöytäasetelman Spode-posliinilla, oli kyseessä sitten aamiaispöytä, illallispöytä tai iltapäivätee. Täältä Nordic Nestistä löydät kaiken, mitä tarvitset kauniiden pöytäasetelmien luomiseen jokaiseen ateriaan. 

Onko Spoden astiasto astianpesukoneen kestävää? 

Kyllä, klassinen ja ajaton posliini Spodelta on astianpesukoneen kestävää, mikä mahdollistaa astiaston tuovan klassista nostalgiaa jokapäiväiseen elämääsi. 

 Onko Spoden astiasto mikroaaltouunin kestävää? 

Kyllä, Spoden astiasto on myös mikroaaltouunin kestävää. Tämä tekee Spoden astiastosta helposti käytettävän myös arjessa. 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB