ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Stolab

Stolab on ruotsalainen tuotemerkki, joka on vuodesta 1907 lähtien valmistanut korkealaatuisia huonekaluja Smålandsstenarissa. Yhdessä johtavien pohjoismaisten muotoilijoiden kanssa luodaan ajattomia klassikoita, jotka laadun ja kestävyyden ansiosta voivat siirtyä sukupolvelta toiselle.

52 osumaa / Lajittelutapa:
12
Sivu 1/2

Mikä on Stolabin historia? 

Oskar André ja Johan Carlsson perustivat Stolfabriksaktiebolagetin vuonna 1907, selkeänä liikeideana valmistaa tuoleja koivusta. Vuosien varrella he alkoivat keskittyä korkealaatuisempaan huonekalutuotantoon ja aloittivat useita yhteistyöprojekteja eri suunnittelijoiden kanssa, kuten Carl Malmsten ja Yngve Ekström. 

Vuonna 1981 Gösta Martinsson osti Tuolitehtaan, ja Stolab syntyi. Yhtiön 100-vuotisjuhlan yhteydessä Stolab esitteli tuotevalikoimassaan leppää. 

Stolab – Ajattomia klassikoita massiivipuusta 

Stolabilla on ruokapöytiä ja sohvapöytiä ajattomassa muotoilussa, ja Stolabin Miss Holly -sarja tarjoaa täydellisen ruokailuryhmän pöytineen, tuoleineen ja baarijakkaroineen. Stolabin Lilla Åland on toinen suosittu sarja, jossa klassinen tuoli on ykkössuosikki. Stolabin Palle-jakkarat ovat toinen Stolabin suosikki. 

Mitä puulajeja Stolab käyttää? 

Massiivipuu on Stolabin valikoiman yhteinen nimittäjä, mikä tuottaa Stolabin huonekalujen haluaman laaduntunteen. Koivu, leppä ja puu, jonka kasvurenkaat tekevät selvän jäljen sekä ulkonäössä että kestävyydessä. 

Kuinka Stolab työskentelee kestävyyden parissa? 

Stolab tuottaa ajattomia huonekaluja ja varmistaa aina, että he voivat edistää terveellistä ympäristöä. Stolabin huonekalut jättävät jälkensä tuotteidensa, työympäristönsä ja tuotantonsa kautta. 

Kuinka Stolab ylläpitää korkeaa laatutasoa? 

Stolab ylläpitää korkeita kestävyysstandardeja, mikä tarkoittaa, että he ympäröivät itsensä toimittajilla, työntekijöillä ja asiakkailla, jotka jakavat samat arvot. 

Onko omasta tuotannosta etuja? 

Kyllä. Oma tuotanto Smålandsstenarissa antaa Stolabille mahdollisuuden hallita prosessia itse. He tarkastavat materiaalin, suorittavat ja arvioivat jokaisen tuotantovaiheen ja suorittavat lopuksi tarkastukset, pakkaavat ja paketoivat huonekalut. 

Mitä Stolab tekee jätteelle? 

Tavoitteena on, ettei mitään materiaalia heitetä pois, jos sitä voidaan käyttää. Se, mitä ei voida valmistaa huonekaluosaksi, ja sahanpuru, joka syntyy sahaamisesta ja poraamisesta, käytetään polttoaineena tehtaan omassa kattilassa. 

Suositut suodattimet

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB