ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

30 DAYS OF DESIGN Viikon tarjoukset

Tuotemerkit/String/String Pocket

String Pocket

Strin Pocket on String hyllystä luotu pienempi versio. Se on täydellinen pienesineiden, kuten purkkien ja veistosten säilyttämiseen. Täältä löydät String Pocket Hyllyn eri väri- ja materiaalivaihtoehdoissa.
12 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Merkistä String Furniture

Merkki String Furniture sai alkunsa, kun Nisse ja Kajsa Strinning osallistuivat hyllynsuunnittelukilpailuun. Kilpailun voittaisi se hylly, joka on edullinen, helppo toimittaa ja koota. Strinningien suunnittelema String hylly täytti kaikki kriteerit ja voitti plakinnon.

Kisan voittamisen jälkeen String hyllyä ryhdyttiin valmistamaan ja siitä tuli suosittu osa useaa ruotsalaista kotia.

String Pocket

Vuonna 2005 Nisse Strinning suunnitteli pienemmän version suositusta String hyllystä ja String Pocket sai alkunsa. Hyllyn pienempi versio oli suunniteltu pienempiä esineitä, kuten kirjoja ja maljakoita varten. Vuonna 2020 String Pocket -hylly uudelleen suunniteltiin ensimmäisen kerran. Sen muotoilua ei muutettu, mutta valikoimaan lisättiin uusia materiaaleja. Nyt String Pocket hylly on saatavilla myös kokonaan metallista valmistettuna, kolmessa eri värissä.

String Pocket hylly sisutuksessa

Yksinkertaisen ulkomuotonsa ansiosta String Pocket hylly sopii monenlaiseen sisustukseen. Sen ajaton muotoilu on helppo yhdistää muihin kodin huonekaluihin ja sisustusesineisiin. Hylly on saatavilla eri väreissä ja materiaaleista valmistettuna. Joten voit helposti tuoda kotiin eri tekstuuria ja tunnelmaa.

Jos mietit, minkä värinen String Pocket hylly sinun tulisi valita, voit ottaa inspiraatiota muun kotisi värimaailmasta. Jos kotisi on väriltään neutraali, voi neutraalin värinen hylly olla hyvä ratkaisu, mikäli haluat hyllyllä olevien esineiden olevan katseenvangitseva elementti. Toisaalta neutraaliin kotiin voi valita myös jonkin String Pocket valikoiman kirkkaanvärisistä hyllyistä, jolloin itse hylly on neutraalin huoneen katseenvangitsija. Voit myös yhdistää hyllyn värin huoneen tekstiileihin, kuten mattoon ja verhoihin.

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB