ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

LIITY JÄSENEKSI - SAA 10% ALENNUS

30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS

Liity jäseneksi & saa 10% alennus

Tuotemerkit/Superliving

Superliving

Superlivingilta löydät tanskalaista muotoilua värikkääseen ja raikkaaseen retrotyyliin. Tee sinäkin nostalginen matka 1950- ja 1960-luvuille!
107 osumaa / Lajittelutapa:
1
...
3
Sivu 1/3

Superliving – tanskalaista designia retrotyylillä 

1950- ja 1960-lukujen inspiraatiota ammentava tanskalaisen merkin Superliving valikoimaan kuuluvat kodinsisustustuotteet ja astiastot kauniilla retrokuoseilla. Heidän valikoimansa on leikkisä, värikäs ja täynnä iloa. 

Mitkä ovat Superlivingin suosituimpia tuotteita? 

Superliving tarjoaa laajan valikoiman sisustustuotteita tyylikkäistä seinävalaisimista ja lattiavalaisimista värikkäisiin astiastokokoelmiin ja koristeellisiin puuveistoksiin. 

Amanda-astiastokokoelma 

Todennäköisesti Superlivingin tunnetuin kokoelma, johon kuuluu mukeja, kulhoja ja kannuja klassisella retrokuosilla, saatavilla eri väriyhdistelmissä. Amanda-kokoelman tuotteet on valmistettu luuposliinista, ja ne voidaan puhdistaa astianpesukoneessa. 

Dynamo-kokoelma 

Superlivingin -kokoelmaan kuuluu seinävalaisimia, lattiavalaisimia ja riippuvalaisimia eri väreissä ja ko'oissa. Valaisimet voi yhdistellä ihanteellisesti keskenään ja muiden Superlivingin tuotteiden kanssa. 

Urban-kokoelma 

Urban-kokoelman tyylikkäät valaisimet erottuvat hienovaraisilla väreillään ja elegantilla muotoilullaan. Niiden minimalistisen muotoilun ansiosta valaisimet sopivat erinomaisesti yhteen monen eri sisustustyylilajin kanssa. 

Voidaanko Superlivingin astiat puhdistaa astianpesukoneessa? 

Kyllä! Superlivingin astiastot, kuten Amanda-kokoelman kahvikupit ja lautaset, on valmistettu luuposliinista, joka on astianpesukoneen kestävä materiaali. 

Tietoja Superliving Denmarkista 

Superliving perustettiin vuonna 2009 avioparin Anette Stabelin ja Jesper Bingerin toimesta. Etsiessään täydellistä sisustusta Kööpenhaminassa sijaitsevaan Superlove-myymäläänsä ja löytämättä sitä, pari päätti ryhtyä itse toimeen. 1950- ja 1960-lukujen tyylin, orgaanisten muotojen ja rohkeiden värien inspiroimina pari alkoi tuottaa astiastoja, lamppuja ja muita sisustustuotteita Superliving-nimellä. 

Brändi ja sen värikkäät suunnittelut saivat heti suuren suosion, eikä kestänyt kauan, että uutiset levisivät Tanskan rajojen ulkopuolelle. 

Nykyään brändi laajentaa jatkuvasti valikoimaansa uusilla kokoelmilla, jotka sisältävät jännittäviä ja rohkeita kuoseja ja väriyhdistelmiä. Yhteistyössä pienempien valmistajien kanssa Superliving tuo säännöllisesti markkinoille uusia suunnitelmia ja muutoksia sekä pyrkii luomaan reilut työolot ja korkealaatuisia tuotteita. 

Saa 10% alennus seuraavasta ostostasi! Ja kerää pisteitä ostoistasi jäsenenä asiakasklubissamme.

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2002 - 2024 Copyright Nordic Nest AB