ILMAINEN TOIMITUS YLI 89€ TILAUKSILLE

KERÄÄ PISTEITÄ ASIAKASKLUBISSA

VAIN TÄNÄÄN 30-50% aalennus matoista merkiltä Scandi Living

Tuotemerkit/Watt & Veke

Watt & Veke

Vankalla ammattitaidolla ja trendien tuntemuksella Watt & Veke luo nykyaikaista valaistusta moneen makuun. Inspiroidu sinäkin näyttävistä valaisimista!
2 osumaa / Lajittelutapa:  
Suosituimmat

Tunnelmallinen valaistus Watt & Vekeltä 

Ruotsalainen valaistusyritys Watt & Veke on suunnitellut ja valmistanut suosittuja valaisimia ja lamppuja vuodesta 1998 lähtien. Useiden vuosien kokemuksella lamppujen valmistuksesta he ovat rakentaneet vankan käsityötiedon. Watt & Veken laajassa valikoimassa on kattovalaisimia, seinävalaisimia ja paljon muuta. Tunnelmallinen valaisin Watt & Vekeltä tekee kodistasi säteilevän kauniin! 

Tee arjestasi valoisampi Watt & Veken valaistuksella 

Jotta koti tuntuisi turvalliselta, valoisalta ja harmoniselta, lamput ovat tärkeä osa. Riippumatta henkilökohtaisesta ilmaisustasi kodissa, Watt & Veke auttaa edistämään valoisaa arkea. 

Olipa sinulle mieluisampaa perinteisempi muotoilu tai uudet trendit, Watt & Vekellä on lamppu sinulle. Täällä voit selata heidän suosituimpia kokoelmiaan, mukaan lukien Kelly, Lola ja Ellipse. 

Watt & Veken visio 

Watt & Veke pyrkii tarjoamaan valaistusta, joka seuraa nykyisiä trendejä ja vetoaa laajaan yleisöön. He uskovat muotoilun ja valon laadun yhdistämiseen lampuissaan saavuttaakseen taianomaisen hehkun kotiisi. 

Watt & Veken suosittu jouluvalaistus 

Kun ulkona on pimeää ja kylmää, lämmin tunnelmallinen valaistus on välttämätöntä. Siksi Watt & Veke jouluvalot, jotka piristää sinua ja kotiasi, ovat osa merkin laajaa valikoimaa. Koristele suosituilla joulutähdillä kodikkaamman tunnelman luomiseksi. Valikoima sisältää tähtiä sekä klassisilla että innovatiivisilla muotoiluilla. 

Watt & Veken suosituimmat joulutähdet 

  • Snöblomma 
  • Oslo 
  • Eldig 

Käsin tehdyt joulutähdet 

Monet Watt & Veken joulutähdet on huolellisesti tehty käsin, mikä tekee jokaisesta täysin ainutlaatuisen. Joulutähtiä yhdessä pitävä liima on erityisesti kehitetty pohjoismaiseen ilmastoon, mikä tarkoittaa, että heidän tähtensä kestävät monta vuotta. 

Tiesitkö?

Monilla ihmisillä on kotona liian vähän valonlähteitä, mikä voi vaikuttaa huoneen tilan tuntuun. Liian pimeiksi jäävät huoneet voidaan helposti kokea pienempinä. Tämän välttämiseksi perussääntönä sanotaan, että huoneessa tulisi olla 5-10 valonlähdettä huoneen koon, valon tulon ja huonekalujen mukaan. 

Lampunvarjostimet ja tarvikkeet Watt & Vekeltä 

Jos haluat päivittää tai vaihtaa lamppusi osia, voit helposti tehdä sen hankkimalla uuden lampunvarjostimen, johdon tai valonlähteen. Watt & Veke tarjoaa valikoiman valaistustarvikkeita, jotka sopivat useimpiin lamppuihin ja joulutähtiin. 

Suositut suodattimet

Liity asiakasklubiimme ja vastaanota uutiskirjeitä, ainutlaatuisia tarjouksia ja bonuksia kaikista ostoksista. Kaikki uudet jäsenet saavat 500 bonuspistettä!

Nordic Nest AB (EU VAT-numero SE556628159701) Stämpelvägen 3, SE-394 70 KALMAR, Ruotsi Sähköposti: info@nordicnest.fi Puhelin 09 427 384 60
© 2003 - 2024 Copyright Nordic Nest AB